2777
2789

اگه کسی بعد از بیست سال بخاد برگرده ایران توی فرودگاه بازداشت‌ش میکنن؟ یا بازجویی یا چی ؟؟؟ با پاسپورت ایرانی اکه بیاد.  بابا توروخدا اگه کسی می‌دونه راهنمایی کنه😭😭😭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگه قاچاق زفتی

نه بابا کسی که بیست ساله ایران نیومده ولی پناهنده شده باشه و  شهروندی کشور دیگه رو گرفته باشه ...میخام بدونم بیاد ایران بازداشت میشه .توی فرودگاه چکار میکنن ؟؟ کسی تجربه داشته ؟؟ 

مگه چجوری رفتی خارج ؟ غیرقانونی ؟ یا کار خلافت از نظر خودت چی هست ک فکر میکنی دستگیرت میکنن؟

نهه...نوشتم بالا ... فقط واسه اینکه شنیدم میگن ایرانی هایی که چندین سال هست نیومدن ایران توی فرودگاه بهشون گیر میدن یا سوال جواب میکنن یا بازجویی بازداشت ....آخه شنیدم از بقیه میخاستم ببینم واقعا اینطوریه ؟؟؟

چنانچه فرد خلافی مرتکب نشده باشه هیچ کاری بهش ندارن . پناهندگی به کشور دیگر جرم محسوب نمیشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه بابا کسی که بیست ساله ایران نیومده ولی پناهنده شده باشه و شهروندی کشور دیگه رو گرفته باشه ...میخ ...

ببین ۵ساال بعد پناهنده شدنش نمیتونه 

بعد اگر هم برگرده فک کنم قید اقامت اون کشوری که بود رو باید بزنه

چنانچه فرد خلافی مرتکب نشده باشه هیچ کاری بهش ندارن . پناهندگی به کشور دیگر جرم محسوب نمیشه .

شما تجربه ای دارید ؟ نه فقط واسه این که بیست سال نیومده ایران بهش نمیگن چرا الان اومدی واسه چی و اینا یا مثلا فک نمیکنن ممکنه جاسوس. چیزی باشه ؟؟ آخه شنیدم میگن خیلی ها رو که میرن مخصوصا دو تابعیتی باشند بازداشت میکنن و کلی سوال جواب و بازجویی و اینا 

ببین ۵ساال بعد پناهنده شدنش نمیتونه بعد اگر هم برگرده فک کنم قید اقامت اون کشوری که بود رو باید بزنه

نه بیست سال گذشته .و شهروندی هم داره ..واقعا ؟؟ میخام بدونم فقط توی فرودگاه اینا اگه گیر میدن چطوری هست