2777
2789

مثالش اینه:

به جای اجبار کودکان به حفظ کردن نام حیوانات آنها را به باغ وحش ببرند تا حیوانات را از نزدیک ببیند و درباره آنها یاد بگیرند

اللهم عجل لولیک الفرج

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به جای یاد دادن روش تولید رنگین کمان به بچه ها

انها را پس از باران به زیر افتاب ببرند تا با چشم خودشان ساخته شدن رنگین کمان رو یاد بگیرند

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

برای مثال دیگر، می‌توانید بگویید:

به جای مجبور کردن کودکان به حفظ کردن نام میوه‌ها، آن‌ها را به یک بازار میوه یا باغ میوه ببرید تا بتوانند میوه‌ها را لمس کنند، بو کنند و طعمشان را بچشند. این تجربه عملی به آن‌ها کمک می‌کند نام میوه‌ها را با تجربه‌های واقعی خود ارتباط دهند و بهتر یاد بگیرند.

امیدوارم این کمک کند! اگر باز هم نیاز داشتید، من در کنار شما هستم. 😊

مثال مشابه:  

**به جای وادار کردن دانشآموزان به حفظ کردن نام گیاهان، آنها را به باغ گیاهشناسی ببرید تا انواع گلها و درختان را از نزدیک مشاهده کنند و با ویژگیهای هرکدام آشنا شوند.**  

یا مثال دیگر:  

**به جای تکلیف دادن به کودکان برای حفظ کردن نام کشورها و پایتختها، از آنها بخواهید با نقشه یا کره جغرافیایی کار کنند و موقعیت هر کشور را بهصورت عملی یاد بگیرند.**  

حتماً! یک مثال ساده‌تر این است:

به جای این که کودکان را مجبور کنید نام رنگ‌ها را حفظ کنند، به آن‌ها مداد رنگی یا آبرنگ بدهید و تشویقشان کنید که نقاشی بکشند و نام رنگ‌هایی را که استفاده می‌کنند، بگویند.

این روش هم سرگرم‌کننده است و هم آموزشی! 😊

بجای حفظ کردن نام قسمت های مغز و چشم انهارا تشریح کنند

وااای🤣🤣🤣🤣

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

برای مثال دیگر، می‌توانید بگویید:به جای مجبور کردن کودکان به حفظ کردن نام میوه‌ها، آن‌ها را به یک با ...

مرسی عزیزم ممنون

اینم میگی:

در کللس علوم به جای خواندن درباره قوانین نیوتن ؛دانش آموزان با انجام آزمایش های فیزیکی آنها را تجربه کنند

اللهم عجل لولیک الفرج
من هوش مصنوعی دارم.سوالتو کامل بنویس ازش بپرسم بهت بگم

اینه عزیز مثال مشابه

در کلاس علوم به جای خواندن درباره قوانین نیوتن ؛دانش آموزان با انجام آزمایش های فیزیکی آنها را تجربه کنند

اللهم عجل لولیک الفرج