پنج شش سال پیش که من هنوز با شوهرم ازدواج نکرده بودم یه وام مسکن به زوج ها میدادن.شوهرم خودش که مجرد بوده رفته به داداشش گفته من میخوام خونه بسازم اگه وامتو نمیخوای من بردارم خودمم قسطاشو بدم.داداشش گفته من پنج تا خونه دارم دیگه خونه نمیسازم تو وامو بردار شوهرم بهش گفته ببین این وامو به هر زوج فقط یکبار در طول زندگی میدن.اگه من وامتو بردارم دیگه خودت و زنت هیچوقت نمیتونین این وامو بگیرین.داداشش گفته من دیگه خونه میخوام چیکار مال تو و شوهرم میگه اگه این یکی داداشم میگفت واممو لازم دارم،میخواستم برم از بقیه داداشام یا از دوستامبرا وام برسم ببینم اگه اونا لازم ندارن از اونا بگیرم. خلاصه شوهر من وامو برداشته و خونه ساخته.قسطاشم بیست ساله است.یعنی هنوز تا پونزده سال دیگه ماهی نمیدونم پونصد تومنه هفتصد تومنه چقدره باید قسطاشو بدیم ادامه ش تایپ کردم الان میذارم
واقعیت اینه که مسکن ملی مال آدم بی خونه و وضعیت پایین هست، نه برادر شوهرت که پنج تا خونه داره. حالا شرایطش جوریه که دولت نمیفهمه، ولی وجدان میفهمه که بهش تعلق نمیگیره. اگر میتونید پول رو جور کنید، بدید بره که منتش سرتون نباشه. از یه بانک دیگه وام بگیرید. ولی حق با شماست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینم در جریان باش که اگه اون وامو بهتون نمیداد الان خونه دار نبودید توورخدا قدر بدونین اومده یه ریسک بزرگ کرده تو این زمونه بعد حالا شما ناراحتم میشید باید خیلی زوتر اینا دنبال یه وام میگشتین و تصفیش میکردین دنیا زادو مرگه
دستشونم درد نکنه بابت وام ولی همسرت هشدار داده بود بهشوندیگه مشکلشون چیه
الان شوهرم بهشون گفته واقعا نداریم یکم طلاست میفروشیم هر جور شده 130 تومن جور میکنیم.130 تومنم شما بذار وام تصفیه شه کارت راه بیفته. من تا سال دیگه هر جور شده پولتو برمیگردونم.زنش هی پیام میده نه به ما ربطی نداره
اینم در جریان باش که اگه اون وامو بهتون نمیداد الان خونه دار نبودید توورخدا قدر بدونین اومده یه ریسک ...
خب عزیز اگه این میگفت یه روزی مجبورتون میکنم وامی که برجی پونصد قسطاشه و بیست ساله است یکجا پس بدین ما وامو نمیگرفتیم.میرفتیم از بقیه داداشاش یا از دوستاش میگرفتیم
واقعیت اینه که مسکن ملی مال آدم بی خونه و وضعیت پایین هست، نه برادر شوهرت که پنج تا خونه داره. حالا ...
چرا حق با ایناست اونم اگه وامو نمیداد اینا الان خونه دار نبودن وظیفه ای نداشتند که وام بدن تازه پنج شش سالم گذشته بحث خونه هم نیست دنیا هزار اتفاقه فردا دردسر بشه براشون خوبه