2777
2789

پنج شش سال پیش که من هنوز با شوهرم ازدواج نکرده بودم یه وام مسکن به زوج ها میدادن.شوهرم خودش که مجرد بوده رفته به داداشش گفته من میخوام خونه بسازم اگه وامتو نمیخوای من بردارم خودمم قسطاشو بدم.داداشش گفته من پنج تا خونه دارم دیگه خونه نمیسازم تو وامو بردار
شوهرم بهش گفته ببین این وامو به هر زوج فقط یکبار در طول زندگی میدن.اگه من وامتو بردارم دیگه خودت و زنت هیچوقت نمیتونین این وامو بگیرین.داداشش گفته من دیگه خونه میخوام چیکار مال تو
و شوهرم میگه اگه این یکی داداشم میگفت واممو لازم دارم،میخواستم برم از بقیه داداشام یا از دوستامبرا وام برسم ببینم اگه اونا لازم ندارن از اونا بگیرم.
خلاصه شوهر من وامو برداشته و خونه ساخته.قسطاشم بیست ساله است.یعنی هنوز تا پونزده سال دیگه ماهی نمیدونم پونصد تومنه هفتصد تومنه چقدره باید قسطاشو بدیم
ادامه ش تایپ کردم الان میذارم

حالا الان برادرشوهرم چون خونه هاش سندی نیست و قولنامه ای بوده،بهش مسکن ملی تعلق گرفته ولی گفتن باید بری وامی که قبلا برا ساخت خونه گرفتی رو کامل تصفیه کنی وگرنه تو استعلاما مشخص میشه خونه ساختی و خونه داری

اینم به ما گفت برین وامو تصفیه کنین.رفتیم پرسیدیم بانک میگه باید یکجا 265 میلیون بدین تا دیگه اسمتون تو لیست کسایی که قبلا وام گرفتن نباشه

شوهرم بهشون گفت ما الان نداریم یکجا 265تومن بدیم.

زنش از دیروز سه چهار بار پیام داده که به ما ربطی نداره خودتون میدونین برین یه کاریش بکنین و این مسکن ملی سهم بچه هامونه باید برا بچه هامون از هر جا شده پولشو جور کنین

الان هم برا اونا ناراحتم که مسکن ملی با شرایط خیلی خوب بهشون تعلق گرفته و بخاطر لطفی که قبلا به ما کردن نمیتونن بگیرن

هم برا خودمون ناراحتم که شوهرم از اول بهشون تاکید کرده و وامی که قرار بوده قسطاش بیست ساله باشه الان از کجا یکهو دویست سیصد تومن جور کنیم تصفیه کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه لطقی کردن قرار نیست شما دهنشونو سرویس کنید دیگه توروخدا خودخواه نباشید اخه ۲۰ سال کی مرده کی زنده اون بنده خدا هم حق خودشه دقیقا بلاییکه خواهر شوهرم سر ما اورده ماشین داری،طلا داری بفروش تصفیه کن جاریتم راست میگه فردا پس فردا بچه ها خونه میخوان

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
مسکن ملی اگر خونه هم داشته باشی نمیدن بهت چطور می خواد ثبت نام کنه مگه نگفتی خونه داره؟

قولنامه ای میدن

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

درهرصورت مجبوری الان وام رو تسویه کنید وگرنه تا اخر عمر باید شاهد زخم زبون و بددهنی و...باشید. ارزش. نداره ارامش خودتونو بگیرید.

یه وامی طلایی چیزی.... بالاخره این پول رو جور کن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩