2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بلاگر سودجو

868 بازدید | 43 پست

نمیدونم دیدین یانه ی پیجی هس خواهرشوهره داداشش سندرم داون داره بهم پیوندشون داده با ی دختر سندرم داون دیگه از تک تک لحظاتشون داره استوری میزاره گاهی مسخره میکنه عروسشونو کلا اون عروس بدبخت ک چیزی حالیش نی کل زندگیش تو کف اینستاس کاس خانواده دختره نزارن یسوال این زوجا میتونن رایطه برقرار کنن؟خونم.دارن مگه میشه ولشون گرد؟اشپزی کنن

به خوشی بیای دلبرم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روز اول پستش خوب بود چون عاشقونه بود وازدواج الان گرفته از همون طریق هی فالور جمع میکنه بنظرم‌کارش دیگه زشت شده مسخره

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.

پیدونم کی رو میگی اتفاقا نه حسود هست نه این تهمتها بهش می‌چسبه عزیز دل مواظب قضاوتهای نادرستت باش اون خانم از نظر من یک فرشته زمینی هست این خانم به شدت آدم خوبیه و بسیار مهربان قلب و روح بزرگی داره موهبت و هدیه ای هست برای اطرافیانش ازجمله برادرش که سندرم داون داره انقدر راحت به بقیه برچسب نچسبونید نگهداری از این افراد خودشما باشید سر چند روز میبری و خسته میشی اونم دونفر احتمالا تا حالا هیچ تجربه ای از نگهداری برای کسی که تمام وقتتو درگیر کنه نداشتی چون کسی که تجربش داشته میدونه جقدر سخته 

پیدونم کی رو میگی اتفاقا نه حسود هست نه این تهمتها بهش می‌چسبه عزیز دل مواظب قضاوتهای نادرستت باش او ...

اما ذات کسی رو جز خدا هیچکس نمیدونه، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

چه مشکلی داره؟

شاید اصلا درآمد این تبلیغ ها کمک زندگی امیر و فاطمه باشه بلاخره بهتر از سایر بلاگرای بی مصرف و سودجو هستن این خانم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بیشتر ببینید