2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بلاگر سودجو

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زوج‌هایی با سندرم داون می‌تونن رابطه داشته باشن و زندگی کنن، مثل هر آدم دیگه‌ای. فقط باید حمایت و مراقبت بشن، نه اینکه مورد تمسخر قرار بگیرن یا سوژه بشن. در مورد این بلاگر و استوری‌ها هم خب، مشخصه دنبال دیده شدنه و خیلی بی‌احترامی می‌کنه. اگه خانواده دختره می‌تونن جلوی این کارا رو بگیرن، بهتره بگیرن وگرنه باید تحمل کنن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
گفتن بخاطر مشکلی که دارن نمیتونن بچه دار شن

عاشق امضات شدم ❤❤❤🍉❤🍉❤❤💋

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بیشتر ببینید
بله زوج‌هایی با سندرم داون می‌تونن رابطه داشته باشن و زندگی کنن، مثل هر آدم دیگه‌ای. فقط باید حمایت ...

اتفاقا هیچ بی احترامی از ایشون من ندیدم هرگز جز گله از کسانی که دارن به ایشون مرتب تهمت میزنن و قضاوتهای نادرست میکنن شخصیت ایشون اصلا اهل این جیزا نیست که بخواد دنبال دیده شدن باشه آدمای بالغ و پخته به اون کمال درونی رسیدن نیازی به دیده شدن احساس نمیکنن ایشون هم به شدت بالغه هم پخته هم عاقل این نشون میده چقدر قضاوتها سطحی و احساسیه

ولی نریزید رو سرم

فاطمه خیلی بی ادبه ی سره درحال مسخره ادا درآوردن و زدن این اونه 

تازه خواهر شوهره داره جمعش میکنه .و یادش میده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
برا منم سواله که اصن بلدن باید چیکار کنن شب عروسی؟ یا خواهره میره بالا سرشون وامیسته؟

فامیل ما سندروم داون هست تا سوم راهنمایی درس خونده و خیلی از سوره های قران رو حفظه .چقدرم آشپزیش خوبه .سندروم داون هم درجاتش فرق داره

نمدونم بخدا

قضاوتی نمیکنم

مامانم دنبالشون میکنه  میگه زندگی خوبی براشون ساختن

لوازم خونه خوبی داره و معلومه بهش پول میدن  طلا و اینا

اگ از پولی ک درمیاره براخودشون هزینه کنه خب خوبه

و اینکه از نظر....  آره بابا اتفاقا کسایی ک مشکل ذهنی دارن  ج.. هیجوقت بیکار نمیشینن

تو آشناهای ما یکی اینجوری بود  هر ۲ مشکل ذهنی

عجیبه برام بچه اولشون سالم سالم شد!!!!

بعد دیگه عقیم کردن پسره رو

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!!

بیشتر ببینید
فامیل ما سندروم داون هست تا سوم راهنمایی درس خونده و خیلی از سوره های قران رو حفظه .چقدرم آشپزیش خوب ...

ی سندرم داون هم هست اسمش ستایشه عاشقشم اینقد باحاله خودش و خواهرش ازش فیلم میگیره..

یکی دیگه هم هست افسانه اینقد خوشگل و ناز و مودبه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!