2777
2789
عنوان

با این شرایط قبول میکنن آیا بریم براش خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 85 پست

خونه مهم نیست

ولی شغلش به درد نمیخوره

قدش خیلی کوتاهه

قیافه هم ک مهم نیست

من باشم قبول نمیکنم بخاطر شغلش و زندگیش 

۲۶ سالشه یه کار ثابت باید داشته باشه 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ن چیزی نداره . مامانشم میگه خودش باید بره کار کنه من چیزی ندارم

خوب پس تا سی سالگی،صبر کنید همین اسنپ رو بره طلا بخره حداقل پول رهن یه خونه داشته باشه یا یه مراسم ساده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
فدات ببخشید ولی دختر پولدار چرا باید با این شرایط ازدواج کنه؟ هر دختری دنبال کسی هست چند لول بالاتر ...

توهمات مادربزرگ

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

اون ۳ سال از پسره بزرگ تر بود . پسره خیلی خوشگل تر بود . و اینکه آره فقط میخواست یه شوهری کرده باشه ...

ما یه نمونه تو فامیل داریم چون پسره خوشگل بود زنش شد خونه و ماشینم دختره اورد بعد ۷سال که چهره پسره برای دختره عادی شد و پسره بیعرضگی خودشو ثابت کرد با اینکه بچه هم داشتن دختره پسره رو با لباساش گذاشت دم در الان پسره حتی پرایدم نداره بره اسنپ شه

نه این مورد رو من حتی راشم نمیدم دختر زیر بال و پرش رو بگیره😐

مثلا نا تو خانوادمون یکیو داریم . دختره پسره رو آورده حمایت کرده و این حرفا.  حالا اینم از اون جهت این حرفا رو میزنه 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

عزیزم ایشون باید یه قیافه داشته باشه که دختره ببینه خوشش بیاد اونم یه آجر به کلش خورده باشه اینو زیر پر و بالش بگیره اونم کسی که خودش مستقل باشه یا پدر مادر همین دخترو داشته باشن راضی باشن که خرج داییتم بدن که اونم شانسش بین 1 در میلیونه

خب مشکل اینجاست اون فک میکنه پسرش خوشکل ترینه 😂

همه مادرا همینن

فکر می‌کنن پسرشون کورش کبیر و فریدون فرخه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید