2777
2789
عنوان

با این شرایط قبول میکنن آیا بریم براش خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از زن پولدار مهم تر زن بساز و قانع و جمع کنه

یه دختره بود قبول میکرد 

ولی قیافه نداشته گویا 

مادربزرگم اومده بیرون گفته ن

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

استارتر منظورم به دایی شما نیست.

اما یک سری ازدواج ها الان حالت سرمایه گذاری پیدا کرده،پسرا از خانواده های پولدار دختر میخوان یا حتما میخوان زنشون تک دختر باشه،دخترا فقط زن تک پسر میشن یا توقع دارن خانواده پسر حمایت ۱۰۰در صدی داشته باشم ،خونه ،ماشین 

شرایط زندگی من اینجوری نیست، نمی‌گم اشتباهه اما من ،این ازدواج ها رو درک نمیکنم

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
والا فقط یه عاشق زنش میشه مثل من که عاشق شوهرم بودم بدون کار بدون خونه ماشین حتی موتور زنش شدم 😐

الان زندگیت چطوره؟؟

چندسال ازدواج کردی؟؟

خونواده خودت یا خونواده خودش حمایت مالی کردن؟؟

مامانش میخواد وظیفه خودش ک باید زیر پر و بال پسرش رو می‌گرفت رو بندازه گردن دختر مردم 

چ توقع ها دارن مردم 

ما دامادمون تهرانی بود آمد خواستگاری خواهرم و میگف میبرمش تهران مامان من گف اگر مشهد بمونی و دخترم ازم دور نشه خونه براتون میخرم 

از اون ب بعد چندتا خواستگار واسم می‌آمد میگفتن ب اینم می اون دامادتون خونه میدین؟

مامانم میگفت اشتباه آمدین اینجا بنگاه نیست

الان زندگیت چطوره؟؟چندسال ازدواج کردی؟؟خونواده خودت یا خونواده خودش حمایت مالی کردن؟؟

خداروشکر 

سه سال عقد بودیم الآنم چهار ساله ازدواج کردیم 

نه کسی حمایت نکرد فقط خانواده اش جشن عقد به عهده گرفتن همین البته اونم از آشنا بود کلی تخفیف داد حالا بیخیال. دیگه پول نبود بریم سر خونه زندگی

ولی عجیب خدا پشت پناه ما بود هنوزم موندم چی شد البته که خیلی زیاد سخت گذشت شبایی بود که شام نبود بخوریم شوهرم الکی می‌گفت سیرم تو بخور.خیلی سخت گذشت .

الان خونه زمین ماشین و موتور داریم 😂

خانواده ام جهاز ندادن خانواده اونا هم هیچی ندادن 

تا دو سال اول زندگی شوهرم با تحصیلات بالا حمالی میکرد 

باز لطف خدا شامل حال ما شد و البته تلاش خودش 

جایگاه خودشو پیدا کرد تو اجتماع

الآنم باردارم ☺️

خداروشکر سه سال عقد بودیم الآنم چهار ساله ازدواج کردیم نه کسی حمایت نکرد فقط خانواده اش جشن عقد به ع ...

انشالله ک همیشه خوشبخت باشی عزیزمم

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦