2777
2789
یعنی انقدر امن نیست برات که هر حرفی تو دلته بهش بگی؟

امن هسن اتفاقا خیلی آدم خوبیه. ولی این بار احساس میکنم به غیرتش بر خورد. چیزی هم نگفت فقط یه کلمه گفت حق نداشته اینطوری بهت بگه و بعدم سکوت کرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید خانمها بگن چرا باید اون آقا ناراحت بشه... ولی اگه یکی به پارتنرتون بگه چقدر جذابی و ... ممکنه ش ...

من الان باید چیکار کنم؟ طرفم خیلی آدم خوبی هست و دلمو نمیشکنه احساس میکنم این حرفم خورد تو ذوقش

اتفاقا تجربه کردم همچین موردی توجه نکن بهش چون کاری نکردی اگه دوست داشته باشه قاعدتا نباید طاقت دوری ...

قهر نکرده که جدا شه یا بخواد بره فقط به نشانه ی ناراحتی سکوت کرده وگرنه جونش بهم بستس

گناه داره. کاش اینطوری نمیشد

درسته ولی خب عزیزم شما دیگه متوجه شدین رو این چیزا حساسه مثلا اگه ی فرد بهتون گفت خوشگلین دیگه برای ایشون تعریف نکنین .

و برا همین میگم ازین لحاظ بهش رو نده شاید الان براتون جذاب باشه این رفتارش که چه خوب روم غیرت داره !

ولی پس فردا چندین بارر این رفتارو از خودش نشون بده قطعا باعث آزار شما میشه.

قهر نکرده که جدا شه یا بخواد بره فقط به نشانه ی ناراحتی سکوت کرده وگرنه جونش بهم بستس

خب دیگه تو هم کشش نده 

اصلا به روی خودت نیار لوسش نکن بابا 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

درسته ولی خب عزیزم شما دیگه متوجه شدین رو این چیزا حساسه مثلا اگه ی فرد بهتون گفت خوشگلین دیگه برای ...

راستش تاحالا همچین حرفی نزده بودم اولین بار بود  فکر نمیکردم ناراحت بشه. نه اتفاقا خوشم نمیاد سر این چیزا غیرتی بشه فعلا هیچی نگفتم فردا اگه حرف زدیم بهش بگم خوشم نمیاد سر این چیزا قهر کنی؟ 

علاقه زیادی بهت داره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید