2777
2789
عنوان

بیست دقیقه اس تو دستشویی بودم بیاید عکس😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 82 پست
حالا چرا گریه کردی ؟چه نکته ی گریه داری داشت من متوجه نشدم ؟اکثر مردها ریز بینشون خرابه چینی گریه دا ...

نمیدونم گریه داره دیگه وقتی شوهر ادم اینجور بگه دل ادم میشکنه مردم چشمای زنشون خالکوبی میکنن

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
عزیزم اگه قیافتو دوست نداشت که باهات ازدواج نمیکرد بیخیال

بدرک دوست نداشته باشه کثافت 

جلو بقیه اینجور باید بگه شان و شخصیت نباید داشته باشه

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسی چشات خیلی قشنگه تازه به خدا فکر کردم ۲۴ سالته رفتم تاپیک قبلیت دیدم گفتی دخترم ۱۸ سالشه جا خوردم ...

بندرعباس 

پسرم دارم 

بیشتر ببینید

منم چشام شبیه کره ایا هستش فقط رنگیه 

هیچ کس نگفته زشتی چون چشات این مدلیه

اعتقاد دارم که خدا ناظر دنیای مجازی هم هست برا همین دوست ندارم تو مجازی غیبت کنم دل کسی رو بشکنم و قضاوت نا به جا  کنم و البته اعتقاد دارم انرژی دعای دوستان مجازی هم تاثیر داره پس هم شما می‌خوام دعا کنید برام و هم خودم برای حاجت شما دعا میکنم ❤️                                                              بدهکار امام حسینم ولی خیلی پر رو هستم و هنوز ازش میخوام کمکم کنه 💚💚💚💚💚  

بیشتر ببینید
خیلیم چشمات قشنگههه

زیرشون چروکه و سیاهه زیر چشمام ارایش داره اینجا

بیشتر ببینید
بندرعباس پسرم دارم

به جان خودم جا خوردم فکر کردم ۲۴ سالته 

شوهرت از حسودیش گفته

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
شوهرم جلو بقیه گفت چشمای من مثل چینیاست جلو غریبه همسایه جدید

کپ چشای منه ..بخدا هرجا میرم از چشام خوششون میاد ..تو کل هیکل صورتم فقط از چشام تعریف میکنن😁

سلام دوستای خوبم ..امیدوارم امسال سال ارزوهاتون باشه 🤲🏼🌷...خدا جونم من دیگ خسته شدم از بس صدات زدم .ساکت مشینم تا خودتت دس بکار بشی ....میکن ب زمان بندی خدا شک نکن .خدا جونم زمانش گذشته ها حواست نیس 🤕

بیشتر ببینید

چشات خوشگله ک

با چه رویی اینو گفته؟

*پدرخوانده گارد ویز بوک   #حسبی_لله   🕷‌هر کی ازم ناراحته بیاد بگه از دلش در بیارم بذارم درش!  اونی که تو خمارشی، ما ساقیشیم! Angry Wolf‌ڪاش گونه‌هام چتــر داشتن ، آخه منطقه‌شون خیلی بارونیه :))) آنام‌تومروس‌اوزوم‌ ' قوردام ' اورَک‌طاقت‌اوزوم‌'دردم' سوزوم‌حجت‌اوزوم‌'مردم' گوزوم‌خسته‌اوزوم'مستم'  اعلیم‌طوفان‌اوزوم‌'دستم'

بیشتر ببینید
نمیدونم گریه داره دیگه وقتی شوهر ادم اینجور بگه دل ادم میشکنه مردم چشمای زنشون خالکوبی میکنن

الاالان خونست یانه؟دیدگریه کردی؟چیزی نگف؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بیشتر ببینید
به جان خودم جا خوردم فکر کردم ۲۴ سالته شوهرت از حسودیش گفته

از من قیافش بهتره از حسودی نیست واقعیت اونچه به چشمشه میگه 

دیگه این همه وقت همش تاپیکام این چند وقت ببینید ناراحت زندگیم بودم عاشقانه هامون زندگیمون که داره سرد میشه  الان چی فاتحه زندگیم خونده شده وقتی شوهر ادم راجع بهش اینجور میگه جلو جمع مثل بی غیرتا 

بیشتر ببینید