2777
2789
عنوان

بیست دقیقه اس تو دستشویی بودم بیاید عکس😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 80 پست
خوشبحالتون‌فهمیدین چه نوشته😂😂

شوهرم جلو بقیه گفت چشمای  من مثل چینیاست  جلو غریبه همسایه جدید 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

عزیزم بخداک چشمات قشنگه 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شبیه چینیاست؟

نه بابا ،چینی ها چشاشون ریزه

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
من فکر کردم خدا نکرده جنین سقط کرده افتاده تو دستشویی عکس میخواد بذاره😐

😂😂

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بیشتر ببینید

حالا چرا گریه کردی ؟

چه نکته ی گریه داری داشت من متوجه نشدم ؟

اکثر مردها ریز بینشون خرابه 

چینی گریه داره ؟

با چشماش تورو اونجوری دیده دیگه چشماش مشکل داره 

چرا باید گریه کنی برای همچین چیزی آخه 

اجازه هست بخندم یه کوچولو ؟ 

ببین چشمات قشنگه ولی شما بیشتر ناراحت شدی از کار شوهرت ک اینطوری کرد به نظرم حااشو بگیر و بگو دفعه ا ...

چیکار کنم میخواستم با دل خوش برم سر قبر مامانم بمیره ایشالله خاکش کنم 😭😭

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
عزیزم بخداک چشمات قشنگه

بخدا میدونم قشنگ نیست ولی مثل چینی ها هم نیست دیگه دلم شکسته😭

بیشتر ببینید
چیکار کنم میخواستم با دل خوش برم سر قبر مامانم بمیره ایشالله خاکش کنم 😭😭

آخی افسردگی داری ؟

اعتماد به نفست ترکیده 

یه فکری به حال روح و روانت بکن لطفا هر چه سریعتر 

خدا مادرت را بیامرزه

بخدا میدونم قشنگ نیست ولی مثل چینی ها هم نیست دیگه دلم شکسته😭

اسی چشات خیلی قشنگه تازه به خدا فکر کردم ۲۴ سالته رفتم تاپیک قبلیت دیدم گفتی دخترم ۱۸ سالشه جا خوردم اهل کجایی؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

اینقدر خودت ناراحت نکن یه شوخی کرده بعضیها شوخی زیاد میکنند منظوری ندارند

شوخی نکرد جدی گفت 

کلا همینه 

بیشتر ببینید