2777
2789
عنوان

مادرشوهر میخواد گوشی شوهرمو بگیره ازش چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 30 پست
من همسن نوه اش هستم لج می‌کشه باهام

شما فک کن ما از طرف اداره شوهرم مجموعه ورزشی داریم کارت درست کردیم میتونیم بریم مادر شوهرم خودشو کشت میگفت باید واسع منم درست کنید برم استخر پس فقط برای تو باشه؟؟شوهرم هرچی توضیح داد نمیشه آخه زیر مجموعه بیمه اش نیس قبول نمی‌کرد بهش میگفت پارتی بازی کن آشنا پیدا کن 🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما فک کن ما از طرف اداره شوهرم مجموعه ورزشی داریم کارت درست کردیم میتونیم بریم مادر شوهرم خودشو کشت ...

این خوبه من تازه عقد بودم شوهر منم اشنا داشت تو استخر منم از بچگی عاشق اب و شنا بودم بعد داشتم به شوهرم گفتم کارت بگیر برم بعد مادرشوهرم جلوی من گفت بگیر منو خواهرت بریم من داشتم میگفتم بگیر من با اینا برم اون میگفت من و خواهرت بریم بعد من ناراحت شدم. شوهرم به مادرش گفت چرا اینجوری کردی گفته بود خوب خواهرت هفته دیگه پریود میشه باید زود میرفتیم گفتیم شاید زنت نتونه بیاد بعد دید جوابش مسخره است گفته بود من خجالت میکشم با زنت برم استخر. خلاصه کلی دروغ و دونگ گفت تا من و نبره. 

این خوبه من تازه عقد بودم شوهر منم اشنا داشت تو استخر منم از بچگی عاشق اب و شنا بودم بعد داشتم به شو ...

خیلی سمی آن این مادر شوهراا‌‌...من زیاد از این حرکات ازش میبینم محلش نمی‌دم خوشم نمیاد ازش بخاطر این کاراش وقتی چشم ندارع خوشحالی منو ببینه خوب دشمن حساب میشه

خیلی سمی آن این مادر شوهراا‌‌...من زیاد از این حرکات ازش میبینم محلش نمی‌دم خوشم نمیاد ازش بخاطر این ...

من چیکار کنم بنظرت

سردرد گرفتم دارم دیوووونه میشم

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

خیلی سمی آن این مادر شوهراا‌‌...من زیاد از این حرکات ازش میبینم محلش نمی‌دم خوشم نمیاد ازش بخاطر این ...

اون موقع مادرشوهرم اینقدر دعوا میکرد با شوهرش سر من باشوهرش به مشکل خورده بودن یک بار رفتم خونه ی عمه ی شوهرم عمش گفت مادرشوهرت با داداشم دعوا کرده چرا زن پسرم تو ماشین جلو پاش راحته ماشین ال و بل دارن اصلا هنگ کردم جلو شوهرم هم گفت بعد شوهرم رفت به مادرش گفت مادرش ماستمالی کرد و شوهرمم هم گفت عمه دروغ گفته خیلی اذیتم میکرد خدا رو شکر یک اتفاقاتی افتاد این خانم از سلطنت اومد پایین فقط خدا میتونست پادشاهی رو ازش بگیره. به خدا هر روز به یک چیزی از من حسادت میکرد یک بار اول که کیف عقد خریدیم گفت نخواستی کیفت و بده من خوب من الان خریدم چرا نخوام اخه؟ گفتم قابل نداره مال شما گفت نه هر وقت نخواستی بده من. هر جا هم گشتم دیگه شکل اون کیف پیدا نکردم بخرم براش اصلا زهر مارم شد خریدام. شوهرم میخواست عقگد ببره سفر من و گفت منم میام اونم گفت نمیتونم ببرم چون با تیم میخواست ببره فقط یک جا داشتن. اصلا عین بچه ها حسادت میکرد 

اون موقع مادرشوهرم اینقدر دعوا میکرد با شوهرش سر من باشوهرش به مشکل خورده بودن یک بار رفتم خونه ی عم ...

درکت میکنم مال خودمم همینه تا حالا نشده چیزی بخریم تبریک بگه...چند روز پیش یه کنسول خریدیم اومد چکش کرد گفت چیه این واسه کجا میخاید....تبریکم نگفت...همیشه ها هم این ضرب المثل رو‌میگع ما کاشتیم دیگران خوردند....یبار بهش گفتم خوتو برای کسی دیگ رو خوردی ....یا آجیل می‌خریم میگه چرا ب ما نمی‌دین گفتم مگ خودمون بلد نیستیم بخوریم ؟؟بعد دوباره اون ضرب المثل رو گفت بهش گفتم اگرتو  بذاری بخورم و از گلوم پایین بره ...بعد بهم میگه آره میبینم خیلیم تو گلوت گیر کرده....ببین دیگ تا چ حد وقیحه

درکت میکنم مال خودمم همینه تا حالا نشده چیزی بخریم تبریک بگه...چند روز پیش یه کنسول خریدیم اومد چکش ...

باز خوبه شما حرفتون و میزنین من جرعت ندارم یک کلام بگم مادرشوهر من هم تک دختر بوده هم ته تغاری. نه میشه بهش چیزی بگی نه هیچی. هر کس بره سفر باید باهاش بره یعنی اویزون بچه هاش فقط پسر کوچیکش تنها با زنش میره این ناراحت نمیشه برای بقیه قهر میکنه نگیم