2777
2789

توروخدا خواهرانه راهنماییم کنین نگین داری حسادت میکنی نگین تاپیکت تکراریه

توروخدا کمکم کنین روزم دعاتون میکنم

من تازه چند ماهه عقد کردم ی جاری دارم 4 ساله عقد ولی 13 سال از من و 15 سال از همسرم کوچیک تر

این قبل من خژلی خیلی هواشو داشتن و لوسش کردن

ک همسرم من حتی مث دخترش اینو حساب کرده الان توجمع ک هستیم همسرم باهاش مسخره بازی میکنه و هی لپش میکشه و میخندن من دست خودم نیس سختمه 

نمیدون چیکار کنم همسرم کارشو هم با داداششو این دختره شریکن همش در ارتباطن

دیگه نمیتونم تحمل کنم حتی مامانمم ناراحت شده ارش

دیشب از ناراحتی ب شوهرم گفتم منو بغل نکن و الانم سرسنگینم

نمییدونم چیکار کنم. مستقیمبهش بگم؟؟؟ 

بگو بهش 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره اگه ناراحتی بهش بگو ولی باسیاست چاشنی اش کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من اگه جات بودم حساس نمیشدم. مثل بچه ش می مونه و سالهاست این رابطه رو دارن. برین مشاور

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
بیشتر ببینید

بله بگو هر چی بودین رو بذار کنار...الان من خوشم نمیاد از رفتارت‌..چ برادر شوهر بی تعصبی‌ داری که میذاره شوهرت لپ‌زنشو‌ بکشه‌...اه‌ حالم بد شد

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

اره دیگه حرف بزن باهاش 

بگو خوشت میاد منم با یکی اینقدر راحت باشم مثلا باشوهر خواهرم

یا اینکه مثلا داداش بزرگه تو بیاد لپ منو بکشه و بگو بخند کنیم

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بشین صحبت کن باهاش بگو میدونم حس خاصی بهم ندارین و فلان اما من خوشم نمیاد اگر میشه ازاین ب بعد چهارچوب بزار 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه