2777
2789
عنوان

تاره عقد کردم ی مشکلی دارم خانم ها بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 41 پست

منم یه برادرشوهر دارم که از همسرم بزرگتره ولی دوسال بعد ما ازدواج کرد زنش ۱۳ سال از من و خودش ۱۰ سال از همسرم بزرگتره همسرم انقد که اون داداششو زنش براش مهمه من براش مهم نیستم ناراحتی من مهم نیست ولی ناراحتی اونا باعث میشه زندگی ب کام من تلخ شه واقعا نمیدونم چرا اینجوریه!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی بااین حرفات باخودم گفتم اینم کلش مث من دنگ دنگ میکنع واس دعوا با شوشو🤣منم بودم دیقا همین کارو م ...

دنگ دنگ چیه دختر ، مردی که دست و چشمش به غیر از زنش به کسی بند باشه رو باید از چیزاش آویزون کرد😂😂

خواهر و مادرش و بذاره رو سر و براشون جون بده ولی زن داداش فقط احترام و بس!

من اگه جات بودم حساس نمیشدم. مثل بچه ش می مونه و سالهاست این رابطه رو دارن. برین مشاور

۵۰ درصد از حوادث  اخبار راجبه تجاوز پدران به دختران هست اونوقت اینا که هیچ نسبتی ندارند مسلما میتونه یه سو تفاهم بین جای و شوهر بوجود بیاد 

و خودمون  بهتر میدونیم مردا از زنای کم سن و سال بیشتر لذت می‌برند بنا به دلایلی ...

دنگ دنگ چیه دختر ، مردی که دست و چشمش به غیر از زنش به کسی بند باشه رو باید از چیزاش آویزون کرد😂😂خ ...

ینی حق😂

خب منم خیلی حساسم وقتی میبینم با جاری بزرگم عادی میحرفه ینی میخام بکشمش باور میکنی من به شوهرم نمیگم مثلا امیر جون ولی اون میگه🫤حالا بنظرت اونو چیکارکنم

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید
متاسفانه از لحاظ کاری شریکن و در ارتباط

حتما فک کرده از همسری هم شریکه

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید
ینی حق😂خب منم خیلی حساسم وقتی میبینم با جاری بزرگم عادی میحرفه ینی میخام بکشمش باور میکنی من به شوه ...

من اگر باشم به جاریه میگم شوهرم خیلی بدش میاد اینجوری خطابش می‌کنی یا شمام شوهرشو چندبار فلانی جون صدا کن (خودم که نمیتونم😑)

جلو انداختن مادر شوهرم فکر خوبیه

بگو بدم میاد این جوری میگه اگه گفت مثه خواهر برادر بگو پس منم دامادتو ...جون صدا کنم دخترت ناراحت نشه

من اگر باشم به جاریه میگم شوهرم خیلی بدش میاد اینجوری خطابش می‌کنی یا شمام شوهرشو چندبار فلانی جون ص ...

بخدا نمیتونم با هچ کدوم از برادراش عادی باشم اخه در حد یه سلام و جواب سوالشون مثلا دادن ولی اون پیش شوهرم بچشو شیر میده بااینکه چاقه تو فک کن سینش چند کیلویه🫤یه بار گف منم وقتی رف باشوهرم دعوا کردم دیقا روز بعدش اومد باز گف شوهرم گفت نگو فلانی بدش میاد کلا یجوری شد منم چیزی نگعتم ک اره ینی بدم میاد

به مادر شوهرم ک جرعت ندارم چیزی بگم از اون زنا افکار قدیمیس منو میکشه فک کنم 🫤😂

بیشتر ببینید
۵۰ درصد از حوادث اخبار راجبه تجاوز پدران به دختران هست اونوقت اینا که هیچ نسبتی ندارند مسلما میتونه ...

اولا این آمار ۵۰ درصد اخبارو از کجا آوردی؟ دوما تو کشور ما مطلقا آمار صحیح در زمینه تجاوز وجود نداره سوما اخبار تجاوز بین محارم سر به فلک می کشه.  

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
بیشتر ببینید

بهش بگو تو زن داری و اون زن داداشته و باید محرم و نامحرمی نگه داری

نمیشه که هر کی لپ هر کیو خواست بکشه

این مدلی سنگ روی سنگ بند نمیشه و همه با هم ور میرن

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم