2777
2789
عنوان

تاره عقد کردم ی مشکلی دارم خانم ها بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان یعنی اون دختر ۱۵ سالش بیشتر نیست چ رویی داره بخدا

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

ولی خب بعضی موقع ها هم واقعا هیچی نیست 

مثل من کوچیک که بودم برادر شوهر بزرگم همش بغلم میکرد می‌گفت تو عروس خودمونی یعنی برای داداشش

دیگه تا کم کم اومدم تو خانوادشونو معذب شدم باهاش

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما یکم زیادی ریلکسی بنظرم!

شوهرت لپ جاریتو می‌کشه بعد تو پاره‌ش نکردی؟؟؟ خدا شاهده من بودم دوتاشونو تیکه پاره میکردم

بگو منم لپ فلانی و میکشم!

شدیداً برخورد کن

هم جاریت حدشو بدونه هم شوهرت شعور متاهلی و متعهدیشو بفهمه گفت مثل خواهر بگو فلانی م برا من مثل برادر!😤😤

من اگه جات بودم حساس نمیشدم. مثل بچه ش می مونه و سالهاست این رابطه رو دارن. برین مشاور

از کی تا حالا زن داداش مثل دختر میمونه.مقصر هم اون زن هست هم شوهر ایشون که اینجور رفتارمیکنن.حالا احترام رفتاردرست خنده بجا خوبه احترام همه چی سرجاش ولی نه اینکه مثل دخترش باشه و لپشو بکشه این همه صمیمیت خوب نیس 

ازکی تا حالا جاری میشه به جا بچه ادم🫤خدانکنح ولی مثلا برادر شوهره بمیرع همون میرسه به شوهر ادم پس نگید مث بچشه

شماهم خاهرم بگو به شوهرت که خوشت نمیاد از کارش با دعوا نه ها

اگ دیدی خیلی حرف زد بگو خوشت میاد بقیه هم لپ منو بکشن اون موقع ک فاز غیرتی برمیداری

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید

کاملاً درکتون می‌کنم که این وضعیت براتون سخته، چون به‌هرحال همسرتون برای شما یک جایگاه خاص داره و این نوع رفتارها می‌تونه حس بدی ایجاد کنه. چند تا نکته رو در نظر بگیرین:

1. قبل از هر حرفی، حس‌هاتون رو بشناسین:
    احساس واقعی‌تون چیه؟ ناراحتین چون حس می‌کنین رفتار همسرتون بیش‌ازحد صمیمیه، یا اینکه حس می‌کنین توجهش به جاری‌تون بیشتر از شماست؟ اینو برای خودتون شفاف کنین.
  2. با آرامش و بدون قهر صحبت کنین:
    الان که سرسنگینین، شاید همسرتون متوجه نشه دقیقاً چرا ناراحتین یا فکر کنه دارین واکنش احساسی نشون می‌دین. بهتره یه موقع آروم و صمیمی باهاش صحبت کنین. مثلاً بگین:
  3. حد و مرزها رو تعیین کنین:
    مهمه که مشخص کنین چه رفتاری براتون قابل‌قبوله و چه چیزی اذیتتون می‌کنه. اما حتماً اینو به‌شکل یه درخواست دوستانه بگین، نه مثل یه دعوا یا دستور.
  4. از حس حسادت یا حساسیت دفاع نکنین، فقط توضیح بدین:
    اگر همسرتون بگه "تو زیادی حساسی"، آروم بگین:

اینجوری متوجه می‌شه که بی‌اهمیت جلوه دادن حس شما، مشکل رو حل نمی‌کنه.
  5. صبور باشین، ولی پیگیر هم باشین:
    انتظار نداشته باشین که یه‌باره همه‌چیز عوض بشه، اما اگه بعد از گفت‌وگو همچنان همون رفتار رو ادامه داد، دوباره یادآوری کنین که این موضوع براتون مهمه.

نکته مهم:
اگر رفتار جاریتون هم در این حد صمیمی و غیرعادیه، شاید بتونین غیرمستقیم یه‌کم فاصله رو حفظ کنین. اما مهم‌ترین چیز اینه که تمرکزتون رو روی رابطه خودتون با همسرتون بذارین و نذارین این موضوع فاصله بندازه.

شما یکم زیادی ریلکسی بنظرم!شوهرت لپ جاریتو می‌کشه بعد تو پاره‌ش نکردی؟؟؟ خدا شاهده من بودم دوتاشونو ...

ینی بااین حرفات باخودم گفتم اینم کلش مث من دنگ دنگ میکنع واس دعوا با شوشو🤣منم بودم دیقا همین کارو میکردم

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید