2777
2789
عنوان

هر کی خواب نامزدمو میبینه بهشون گل میده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 34 پست
😔دیگه کی

او خداوندِ ناممکن هاست در حالی که تو بر ناممکن گریه می کنی؟!

« هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبکی عَلَی المُمکن؟ !»

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
خدانکنه.همیشه باشی و براش خیرات بدی شادش کنی

ولی زندگیم خیلی بد شد خیلی 

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

او خداوندِ ناممکن هاست در حالی که تو بر ناممکن گریه می کنی؟!« هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبکی عَلَی ...

من بهش امید دارم 

تو تمام روزای اول که از گریه بیهوش میشدم هم همش خدا امیدم بود نماز میخوندم دعا میخوندم برای نامزدم 

هنوزم بهش امید دارم ولی دیگه ازش خسته شدم ،ادم هی به یکی یه چیزیو بگه ولی اون تورو نبینه دیگه به همه چی شک میکنی امروز صبح از اون روزاییه که واقعا خستم😭

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
انشاالله با دعا ایشان زندگیت خوب و شاد میشه به خوشی ها با ایشان فکر کن و شاد باش اونم شاد میشه مطمئن ...

ممنون😔برام دعا کن

من بهش امید دارم تو تمام روزای اول که از گریه بیهوش میشدم هم همش خدا امیدم بود نماز میخوندم دعا میخو ...

اندوه به خود راه مَده خدا با ماست           

سوره توبه. ۴۰  لاتَحْزٍن، إنَّ اللهَ مَعَنا

ڪسے ڪه نور ٺو را یافٺ ،  اسیر هیچ بن‌بسٺے نشد💫 ️

« مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ.»

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
الهی بمیرم چقدرناراحت شدم روحشون شادبراشون فاتحه فرستادم امیدوارم خدا صبربده بهتون 🖤😔😭😭

خدا نکنه ممنون عزیز

چقدر گریه کردم برات

چقدر سخته

چقدر عاشقش بودی 

و منی ک دیروز شوهرمو نفرین میکردم بمیره

شاید تا از دست ندی قدر نمیدونی .

ایشالله حال دلت خوب بشه عزیزم .

اینکه میگن حیف پسره دختره ازدواج می‌کنه الکیه 

آدم عاشق یک نفر باشه دیگه نمیتونه ب کسی نگاه کنه فکر کنه جایگزین کنه 

اینو خوب میفهمم.

چقدر گریه کردم براتچقدر سختهچقدر عاشقش بودی و منی ک دیروز شوهرمو نفرین میکردم بمیرهشاید تا از دست ند ...

😔😔خیلی سختی کشیدم از وقتی فوت شد 

تاپیکای قلبتو خوندم هنوز دارم گریه میکنم ‌

ببخشید