2777
2789

دیروز یکی رو دیدیم حرفم زدیم 

ی سری سوالات اون پرسید ی سری هم من

ولی حس میکنم نپسندیدن

نظرتون چیه 

تماسم نگرفتن هنوز

دل تودلم نی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا جدیدا انقد خواستگاریا برعکس شده؟ دخترا همش نگران اینن پسندیده نشن. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید
چرا جدیدا انقد خواستگاریا برعکس شده؟ دخترا همش نگران اینن پسندیده نشن.

قبلا پسرا وقتی میرفتن دخترا رو میخاستن اسمش اشنایی نبود منتظر جواب مثت دختر بودن

الان جهت اشنایی میرن پسرا نخان بدون خجالت میگن

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

شما پسندیدی ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
من دیروز به خواستگاری یکی که زنگ زده بود جواب رد دادم مامانش پشت تلفن همش میگفت چرا جوابت منفیه مگه ...

😅 امان از مادر پسرها... 

میگفتی حاج خانم شما چه نکته اشتراکی بین من و پسرتون می‌بینید؟ 

اونوقت تا میدید مجبوره از شما تعریف کنه سریع خداحافظی میکرد 

😅 امان از مادر پسرها... میگفتی حاج خانم شما چه نکته اشتراکی بین من و پسرتون می‌بینید؟ اونوقت تا مید ...

پسره هیچی نداشت بابا 

خودمو بدبخت میکردم اگه جوابم مثبت بود 

مامانشم دیده بود وضع ما خوبه دهنش آب افتاده بود