2777
2789

دیگه فکرکنم همه منو میشناسید که نامزدم فوت شده .

هروقت از اعضای خانوادم خوابشو ببینن بهشون گل یا دسته های گل خوشگل یا گلدان های بزرگ پر از گل میده این خواب هم بیشتر برای وقتیه که براش دعا میخونن یا خیرات میدن.

من هم خیلی براش خیرات میدم تو خواب برام هدیه میخره مثلا یه چیزی بود که وقتی زنده بود خیلی دوست داشتم و همیشه برام میخریدش چند روز پیش خوابشو دیدم تو خواب بهم گفت یه چیزی برات خریدم اگه ببینی خیلی خوشحال میشی گفتم چی همونو بهم داد من تو خواب از ذوق فقط می‌خندیدم 

چند روز پیش هم براش تو مسجد خیرات دادم یکی از فامیلامون اصلا خبر نداشت شب خواب رفته خواب دیده منو نامزدم کنار همون مسجد وایسادیم نامزدم یه دسته گل بزرگ داده به دست من و به فامیلمون گفته من خیلی دوستش دارم😔😭

برای شادی روحش میشه یه حمد بخونید😭چقدر دلم براش تنگ شد یهو اول صبحی

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بیشتر ببینید

از یه تعبیر خواب پرسیدم گفت وقتی براش خیرات میدین برای تشکر میاد به شما گل یا چیزی میده😔آخ بمیرم چقدر یهو دلم براش تنگ شد با نوشتن این متن

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بیشتر ببینید

عزیزمممممم 

عزیزم 🥲 گریم گرف 

من مواقعا سر تاپیکای اینجا احساساتی نمیشم ولی اون غم پشت تاپیکتو به وضوح حس کردم..

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزمممممم عزیزم 🥲 گریم گرف من مواقعا سر تاپیکای اینجا احساساتی نمیشم ولی اون غم پشت تاپیکتو به وضو ...

خیلیییی سخته 

خیلی ضربه بدی تو سن کم خوردم سال ۱۴۰۳ بدترین سال زندگیم بود هرروزش گریه افسردگی قرص دلتنگی 😔

بیشتر ببینید
از یه تعبیر خواب پرسیدم گفت وقتی براش خیرات میدین برای تشکر میاد به شما گل یا چیزی میده😔آخ بمیرم چق ...

معمولا مرده به ادم چیزی بده تو خواب خیلی خوبه ولی چیزی بهش دادن خوب نیست

خدا رحمتش کنه

به شما هم صبر بده

خواب اموات رو که می‌بینیم اصلا حالمون تا چند روز دگرگونه

من هر وقت خواب بابامو می بینم تا چند روز همش تو فکرم 

اینقدر خواب رو مرور میکنم 🥲

فاتحه خوندم 

غم مخور! خداوند از تاریکی های روزگار

برایت روشنایی می آفریند...🌱

[لاتحزن سیخلق لک الله من ظلمة الایام نوراً ...]

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
معمولا مرده به ادم چیزی بده تو خواب خیلی خوبه ولی چیزی بهش دادن خوب نیست

همیشه بهمون گل میده 😔 حتی این گل دادنشم شاید برای اینه که تو زنده بودنش خیلییی برام گل می‌خرید چون من عاشق گل بودم😭

بیشتر ببینید
خدا رحمتش کنهبه شما هم صبر بدهخواب اموات رو که می‌بینیم اصلا حالمون تا چند روز دگرگونهمن هر وقت خواب ...

ممنون خدا پدر شمارو هم بیامرزه. دقیقا وقتی خوابشو میبینی هی میخای صورتشو یادت بیاد هی خوابشو مرور میکنی از بس دلت تنگه میخای صورت ماهشو یادت بیاد منم خیلی دلم تنگ شده امروز دارم الان گریه میکنم

بیشتر ببینید
غم مخور! خداوند از تاریکی های روزگاربرایت روشنایی می آفریند...🌱[لاتحزن سیخلق لک الله من ظلمة الایام ...

😔دیگه کی

بیشتر ببینید
همیشه بهمون گل میده 😔 حتی این گل دادنشم شاید برای اینه که تو زنده بودنش خیلییی برام گل می‌خرید چون ...

خیلی خوبه گل میده یعنی از همه تون راضیه و براتون دعا میکنه چون چیزهایی که میداد الان میده چون بیادش خیرات میدید و یادش میکنید🥀

خیلی خوبه گل میده یعنی از همه تون راضیه و براتون دعا میکنه چون چیزهایی که میداد الان میده چون بیادش ...

😭😭😭 دلم میخاد بمیرم برم پیشش زندگی خیلی نامرده 

بیشتر ببینید