2777
2789
عنوان

کنکوریای سن بالا بیاید🥲من بلاخره رسیدم♥️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 51 پست
با توجه به اینکه عقب افتادم اشکالی نداره فیزیک یازدهم رو حذف کنم؟

نه ولی مغناطیس و خازن رو حتمااااا بخون،اگه تونستی فیلم ببین و بعدم تستاشو بزن،خیلی زیاد تستهای مفت داره این دو مبحث،زود بازده و کم وقت گیره

خودتو بپذیر و برو پیش تراپیست شایدم روانپزشک...من اگه من ۱۴۰۰ نمی‌رفتم دنبال درمان روحم شاید هنوزم ق ...

عزیزم من دهم با توجه به حال روحیم از خانواده خواستم که منو ببرن ولی نذاشتن،دیگه ادامه دار شد تا حالا که هیییچی بارم نیست من خیلی زرنگ بودم خیلیی🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها یعنی تا قبل اردیبهشت فقط کنکوری میخوندید؟من تا الان چیز خاصی جمع بندی نکردم بنظرتون تمرکزم رو بذ ...

عزیزم من آبان ماه کل کتابامو اهدا کردم،اره من تا اول اردیبهشت اصلا نهایی نخوندم که واقعا اشتباه کردم ،ازونجایی که سهم حداکثری تو قبولیم رو تراز نهایی داشت پیشنهاد میدم صدتو واسه نهایی بزاری چون به راحتی میتونی تراز بالای ۱۰ کا بگیری برعکس کنکور که درصدای نجومی میخواد این تراز ،و اینکه من خودم هدفم تیر بود و واسه اردیبهشت حتی جمع بندی هم نکردم که بعداً گفتن تراز بیشتری می‌داده پس نمیتونم در این باره راهنماییت کنم♥️

عزیزم من دهم با توجه به حال روحیم از خانواده خواستم که منو ببرن ولی نذاشتن،دیگه ادامه دار شد تا حالا ...

خب با یکی از اعضای خانوادت که منطقی ترن صحبت کن،منم اگه میگفتم نمیزاشتن،من بعد از وقت گرفتن و دو سه جلسه رفتن به مامانم گفتم فقط،چون تو همه ی خانواده ها تابو حساب میشه بری پیش روانشناس😑بهرحال زودتر به فکر درمان روحت باش تا جسمت بتونه درس بخونه،پروسه ی کنکور خیلی زیرپوستی به روح آسیب میزنه...

البته سن بالای واقعی منم که از الان تازه میخام شروع کنم بخونم البته صفر صفرم نیستم که اگه کنکور امسا ...

تو ورودی داروی امسالمون چندتا دهه شصتی داریم ،بکوب و بی توجه به حواشی بخون مطمئنم قبول میشی♥️

خب با یکی از اعضای خانوادت که منطقی ترن صحبت کن،منم اگه میگفتم نمیزاشتن،من بعد از وقت گرفتن و دو سه ...

دقبقا خیلی آسیب میزنه...

تا حالا تنها نرفتم بیرون و نمیتونم🥲بازم ممنونم از راهنماییت 

عزیزم من آبان ماه کل کتابامو اهدا کردم،اره من تا اول اردیبهشت اصلا نهایی نخوندم که واقعا اشتباه کردم ...

اها که اینطور 

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱