2777
2789
عنوان

کنکوریای سن بالا بیاید🥲من بلاخره رسیدم♥️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 51 پست

مبارک باشه اسی دوست داشتی از تاپیک اخر منم بازدید کن به کنکوریا و پشت کنکوریای رشته ی تجربی کمک کنی ثواب داره خودمم پارسال کنکوری بودم و مهندسی کامپیوتر میخونم ترم دومم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک سوال چی باعث شد پشت کنکور بمونی سال اخر شد سال اول نشد

سال اول تا ششم نخوندم یا کم خوندم یا ناپیوسته خوندم +بهونه های مختلف و ناامیدی و مشکلات ذهنی مثل سرزنش و زندگی تو گذشته/سال آخر رفع موانع روحی با تراپیست و خالی کردن ذهن و بخشیدن خودم+خوندن منظم و پیوسته حتی با حال بد

نه قطعاتنبلی،کسلی،ناامیدی،بهونه،ول کردن تو ماه‌های آخر،یه هفته خوندن و سه ماه نخوندن،زندگی کردن تو گ ...

منم دقیقا به اینا دچار شدم🥲🥲🥲ول کردم کلا خیلی ناراحتم😔😔

روش مطالعه زیست رو میشه بگی 

بعد من حس میکنم ی جاهایی رو نمی‌فهمم عادیه ؟ 

مثلا باید کل فصل رو بخونم تا موضوعاتی به هم ربط بدم و بفهمم موضوع قبلی چی می‌گفته بعد زیست رو به جز اینکه می‌فهمیم باید حفظ هم بکنیم یا حفظ کردن لازم نیست ولی باتوجه که الان نهایی هست

نه قطعاتنبلی،کسلی،ناامیدی،بهونه،ول کردن تو ماه‌های آخر،یه هفته خوندن و سه ماه نخوندن،زندگی کردن تو گ ...

رمز موفقیتت چی بود؟چی باعث شد این رشته رو بیاری؟ببین من دوسال موندم پشت خر زدم اخرشم رتبم زیر 40 هزار نیومد😐😐💔همه میگفتن بد درس میخونی ولی من متوجه میشدم درس هارو یا میگفتن کم تست می،نی والا کلی تست هم زدم پلی اثر بخش نبود.اموزشم هم خوب بود بهترین کلاس آنلاین میدیدم. خدا شاهده خیلی زحمت کشیدم ولی زیر 40 کا نیومد رتبم....علتش چیه؟هوشم خوب نیس؟

سال اول تا ششم نخوندم یا کم خوندم یا ناپیوسته خوندم +بهونه های مختلف و ناامیدی و مشکلات ذهنی مثل سرز ...

یاد کاریر رهگذر افتادم که از دهم خودم دنبالش میکردم اونم به خواستش رسید بعد ۴ سال

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید
سال اول تا ششم نخوندم یا کم خوندم یا ناپیوسته خوندم +بهونه های مختلف و ناامیدی و مشکلات ذهنی مثل سرز ...

من خیلی ناامیدم ،همش گریه میکنم ،هس میگم نمیشه سرزنش و...،پارسال کلا افسردگی شدید گرفتم 

رمز موفقیتت چی بود؟چی باعث شد این رشته رو بیاری؟ببین من دوسال موندم پشت خر زدم اخرشم رتبم زیر 40 هزا ...

نه هوش شاید پر پرش ۲۰ درصد اثر بزاره،نمیدونم واقعا باید به خودت رجوع کنی 

وسواس مطالعاتی،سینوسی خوندن،بی علاقه خوندن،نداشتن انگیزه قوی،خطاهای ذهنی و خود سرزنشی،نشخوار فکری،پایه ی ضعیف و هزاران دلیل دیگه می‌تونه داشته باشه،با خودت صادق باش اگه حس می‌کنی ظرفیت اینکه یهو رتبه تو بیاری زیر ۱۰ هزار رو نداری خب بگو تو دو سال این کارو میکنم ،مثلا من سالی بود که میدونستم رتبم حوالی ۱۵-۱۶ کا میشه ولی خردادش اصلا ناراحت نبودم میگفتم عوضش پارسال ۲۳ کا شدم و رتبه ی امسالم نشون میده امسال پیشرفت داشتم ،سال بعد میرسونمش به سه چهار هزار

من خیلی ناامیدم ،همش گریه میکنم ،هس میگم نمیشه سرزنش و...،پارسال کلا افسردگی شدید گرفتم

خودتو بپذیر و برو پیش تراپیست شایدم روانپزشک...من اگه من ۱۴۰۰ نمی‌رفتم دنبال درمان روحم شاید هنوزم قبول نمی‌شدم...

روش مطالعه زیست رو میشه بگی بعد من حس میکنم ی جاهایی رو نمی‌فهمم عادیه ؟ مثلا باید کل فصل رو بخونم ت ...

درصد زیستم چندان بالا نبود که بتونم تجربمو بهت بگم ولی دوستام که درصد بالا زدن میگفتن کلاس رفتن واقعا کمک کننده س 

نه هوش شاید پر پرش ۲۰ درصد اثر بزاره،نمیدونم واقعا باید به خودت رجوع کنی وسواس مطالعاتی،سینوسی خوندن ...

نمیدونم من سال 402 و 403 خودمو جر دادم ولی زیر 40 کا نیومدم پایه ی ضعیفی داشتم و بی اعتماد ب نفس البته دیگه میرم دانشگاه🥲...مرسی از توضیحات 🥹❤️❤️موفق باشی خانوم دکتر