2777
2789
آره متاسفانه

بینی گوشتی چند نفر پیش دکتر غلامرضا عظیمی با هزینه ۲۰تومن عمل کرده بودند بی نهایت عالی بدون رد بخیه 

بدون مشکل تنفس من موندم چطور برای اینا اینطوری در اورده با این هزینه 

خودم دکتر پیام حق پناه عمل کردم پیجش ببینید متوجه میشید چقدر کارشون خوبه الان فکر کنم هزینه ۶۰/۷۰به بالا باشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی زیاااد گرونه و میگن کارش مثل قبل خوب نیست

اره خیلی گرونه

من دوست دارم عمل کنم ولی چون پول ندارم زیاد دنبال دکتر نیستم

اینم اتفاقی تو اینستا دیدم و خوشم اومد از کاراش

بینی گوشتی چند نفر پیش دکتر غلامرضا عظیمی با هزینه ۲۰تومن عمل کرده بودند بی نهایت عالی بدون رد بخیه ...

راضی از بینیتون ؟

چطوره دماغ بعضیا بعد یسال دوسال تغییر فرم میده ؟

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منی

راضی از بینیتون ؟چطوره دماغ بعضیا بعد یسال دوسال تغییر فرم میده ؟

من خیلی عالی شده بینی من بعد از پنج ماه خیلی خوب شد 

البته برای من در تصادف شکست کلا منحرف شد به یک سمت 

خود اصلیش بی عیب بود 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید
ممنون عزیزم

قربونت عزیزم 

بیشتر ببینید