2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم حالم از خودش و سبک زندگی که دارع بهم میخوره 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 55 پست

ماها حقمونه شوهرامون مثل حیون باهامون رفتار کنن چون با اینکه میدونیم عوض بشو نیستین بچه میاریم شما اصلا چراحامله شدی

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه نیست هیچ‌کس هم ندارهقرض بگیرم چون حاملم من فقط

از اون قبلیا بپوش

تاکید هم کن که آبروش میره پیش همه فک و فامیل با این زن داری

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

نمیشه که همه عروسای هم سنم اونجان همه هم خوش‌تیپ من نمیشه بد تیپ برم منم اصلأ بعد عروسیم جایی ندیدن ...

اخه ۷ ماه حامله ای خب شوهرت راس گفته لباس نخری تو فکر بچت نیستی فقط به فکر چشم و هم چشمی با اون چ‌میدونم خوشتیپ ها هستی کی از زن خامله انتظار داره شبیه سوفیا لورن بیاد عروسی یکم مغزتو بزرگ کن نمیشه نمیشه اه 

اخه ۷ ماه حامله ای خب شوهرت راس گفته لباس نخری تو فکر بچت نیستی فقط به فکر چشم و هم چشمی با اون چ‌می ...

با تیشرت شلوار که نمیشه رفت عروسی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
با تیشرت شلوار که نمیشه رفت عروسی

زن حامله اصلا نره عروسی چیه اونم هفت ماهه بره یه گوشه بشینه نکنه مبخواد جلو عروس دو دستماله بره  این حرفها چیه این خانم به فکر خودشو بچش نیست فقط یه فکر چشم و همچشمیه هر لباسی که بهت اسیب نمیزنع باید بپوشی یه مامتو شلوار حاملگی بپوش شوهرت هم که ندارع برای کی میخوای تیپ بزتی 

نمیشه که همه عروسای هم سنم اونجان همه هم خوش‌تیپ من نمیشه بد تیپ برم منم اصلأ بعد عروسیم جایی ندیدن ...

میخای نرو...بشینی غصه لباس بخوری نی نی اتم ناراحت میشه.. الانم ک اوضاع رو ب راه نیست. عذرتم موجهه. ولی عروسی های بعدی جبران کن

الان شرایطت فرق میکنه  حامله ای کسی انتظار نداره تو شبیه سوفیا لورن باشی به فکر سلامت  خودت و بچت باش خوشتیپ خوشتیپ چیه 

زن حامله اصلا نره عروسی چیه اونم هفت ماهه بره یه گوشه بشینه نکنه مبخواد جلو عروس دو دستماله بره این ...

منم میگم با این وضعیت نره، چون اگر بره باید لباس خوب بپوشه که به این راحتیا برای زن حامله توی یه روز گیر نمیاد، به علاوه توی عروسی هزار اتفاقه ممکنه یکی بخوره به شکمش یا... 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

عزیزم نرو عروسی، ولی بعدا یه فکری به حال شوهرت و اخلاقاش بکن. 

منم میگم با این وضعیت نره، چون اگر بره باید لباس خوب بپوشه که به این راحتیا برای زن حامله توی یه روز ...

والا ما فامیلمون دوماهشه حامله اس انفد اذیته این نمیدونم ۷ ماهه شه میخواد دو دستمالع بگیره دلش خوشه ها اثلا نرو عروسی