2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم حالم از خودش و سبک زندگی که دارع بهم میخوره 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت خسیس و زبون نفهمه 

اعصاب خودتو با شکم حامله خورد نکن بدنت مواد شیمیایی ترشح میکنه روی بچه تاثیر میزاره

عروسی فامیلشونم نرو 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیشه که همه عروسای هم سنم اونجان همه هم خوش‌تیپ من نمیشه بد تیپ برم منم اصلأ بعد عروسیم جایی ندیدن ...

ببین آهنگ همه خوشگل همه خوشتیب همه شلوار کمری تو سرم پلی شد خخخخ غصه نخور واسه بچه خوب نیست عزیزم انشالله تو هم خوشتیپ میری

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

فامیل نزدیک که نیست نمیخواد لباس مجلسی بپوشی وقتی حامله ای

بیخودی داری حرص چی و میخوری

خدایا یه یا علی بگو و ظهورو شروع کن،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

نرو عروسی مگه مجبوری...

من ک حامله بودم خیلی این ور اونور رفتم واسه عروسی فامیلشون .. افتادم ب لک بینی 

توام از من میشنوی نرو بمون همون خونه مامانت

دخترانم 👭💞                                   مثل نفس هایم  ‌‌‌‌‌‌‌                               دوستتان دارم💖💖💖                       همان قدر بی اختیار...                         همان قدر تا پای جان....