2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم همسن های من ازدواج کردن من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینو با خودت تکرار کن...جنسای ارزون زود به فروش میرن...جنسایی که روشون تخفیف هست زود خریداری میشن...

بیا اینم عقل ایرانی

-او در من ریشه ای هزار ساله دارد،کسی که برای همیشه رفته است.. 

ببین عزیزم کاملا درکت می کنم وقتی اطرافیان زود ازدواج می کنند آدم بیشتر احساس می کنه که دیر شده ولی اصلا این طور نیست

دوره و زمونه بدی شده 

آمار طلاق رفته بالا 

مهم نیست کی زود ازدواج کرده مهم اینه که انتخاب درستی کرده باشه و این زندگی دوام داشته باشه 

به امام رضا و امام جواد متوسل شود نذر کن و ازشون بخواه یه قسمت خوب سر راهت قرار بدن 

به وقتش اتفاق میفته 

بعدم برو تو سایت آدم و حوا ثبت نام کن شاید اونجا نیمه گمشده خودتو پیدا کنی

بله که جلو پیشرفت رو میگیره‌مجردی هیچ وظیفه ای نداری،مامانت غذا میپزه،بابات خرید میکنه.درسته گاهی هم ...

الان ۴نفر میان میگن چی میگی چه حرفیه و اینا😂

بیخیال🥲

موفق باشی  توکارت😍😍

تو را من چشم در راهم شباهنگام.....🌃.                       

الان ۴نفر میان میگن چی میگی چه حرفیه و اینا😂بیخیال🥲موفق باشی توکارت😍😍

عزیز دلمی😊❤️🌺😘

همچنین جنابعالی دوست من

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید