2777
2789
عنوان

اگه شما بودین خیانت رو می بخشیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 192833 بازدید | 1501 پست
دقیقا شوهر منم اینجوری شده ولی واگذار کردم به خدا

خوب کردی عزیزدلم می‌دونم خیلی سخته ولی وقتی نمیتونی بری باید بیخیال باشی خیلی سخته ولی تنها راه همینه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه ما جنوبی هستیم اینجا اگه زنی خیانت کنه و ثابت بشه شوهرش یا برادراش و پدرش حتمااااا سرشو م ...

سر زن را می برید 

مرد را می بخشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چه عجیبید؟؟؟؟🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

برای اینکه ما جنوبی هستیم اینجا اگه زنی خیانت کنه و ثابت بشه شوهرش یا برادراش و پدرش حتمااااا سرشو م ...

خودت و ضعیف نشون نده ببین گوشیتو رو ضبط صدا بزار حضوری برو جای جاریت و همه چی و بهش بگو و تهدیدش کن ک یه بار دیگه ببینم رسوات میکنم بعد ک رفتی خونه بهش بگو صداشو ضبط کردی و چندجا از اون صدا داری ک بعدا شوهرتو نفرسته پاک کنه اینجوری اگ جونش براش مهم باشه بیخیال شوهرت میشه 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

بیشتر ببینید

اشتباه میکنی اتفاقا 

ضمنا من خودم زنم 

والا شوهرم خیانت کنه زبونم لال دوست دارم هم شوهرم و هم اون زن جفتشونو بکشم خودم

من میبودم هرچه سریع تر جار میزدم تا سرش کندشو ببینم دلم خنک شه بعدم از زندگی شوهرم میرفتمفکر نکنی خش ...

کاش میتونستم این کارو بکنم.‌‌..خون به پا میشه...اونو می کشن بعد خواسته یا ناخواسته خانواده من درگیر میشن، پدرشوهرم و بابای بچه هام ممکنه بچه ها رو ازم بگیرن

شما کاربر جدیدی حق داری اینو بگی گلم ولی من از سال ۹۳ عضوم اینقدر تاپیک الکی دیدم که از حرفها میفهمم ...

عزیزم شاید نمیدونن با جاری بوده فقط می‌دونن خیانت بوده . از طرفی میگه جنوبی هستن ک درسته 

بازهم نمیدونم خدا خودش می‌دونه راست و دروغش برای ما فرقی نداره فقط ی پست گذاشتنه همین 

بهترینهای دلت رو خدا رقم بزنه برات ک انقد یا متانت جواب دادی 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اشتباه میکنی اتفاقا ضمنا من خودم زنم والا شوهرم خیانت کنه زبونم لال دوست دارم هم شوهرم و هم اون زن ج ...

والا منم دوس دارم. ولی پای بچه های من وسطه 

و اون هرزه هم بچه داره..‌دلم برا اونم میسوزه. نوزاده

اگه میخوای بمونی ...

با یه شرایطی بمون همینطوری شُل نگیرش 

بگو خونه رو به نامم کن حضانت دوتا بچه هارو هم بهم بده باهات میمونم

و مهمتر از همه

عزیزم باید چتاشون رو به عنوان مدرک نگه داری که دست از پا خطا کردن هر کدومشون باهمین چتا ابرو نداشتشون رو ببری