2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم همسن های من ازدواج کردن من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 37 پست
۲۳ نه اینطور نیستم معمولیم خیلی اجتماعی اهل معاشرت بخدا خواهر کوچیکم از خونه بیرون نمیومد لام تا کام ...

خب حالا راه داری  به تحصیلاتت هم فکر کن  پیشرفت کنی  موقعیت ازدواجی بهتری  داری  من خودم  سنم کم بود ازدواج کردم ۳۳سالمه  الان  ولی برگردم عقب   روپیشرفتم تمرکز میکردم فک کن  مادرهستم  تازه میخوام برم  دانشگاه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینو با خودت تکرار کن...جنسای ارزون زود به فروش میرن...جنسایی که روشون تخفیف هست زود خریداری میشن...

این چ حرفیه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
مگه ازدواج کردن جلوی رشد کسی رو میگیره توروخدا وقتی می‌خواهید فاز روشن فکری بردارید یکم رو جملتون فک ...

بله که جلو پیشرفت رو میگیره‌

مجردی هیچ وظیفه ای نداری،مامانت غذا میپزه،بابات خرید میکنه.

درسته گاهی هم کمکشون میکنی ولی وظیفه ای نداری.

بابات وظیفه داره خرجت رو بده.

حالا ازدواج کن ،شاغل باشی و دانشجو دیگه....

منم۳۱سالمه مجردم،شاغلم.

پولم واسه خودمه.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
۲۳

خب خیلیم دیر نیست عجله نکن. سرنوشت هرکسی خب فرق میکنه اینکه کی ازدواج کنه کی بچه دار بشه و غیره تو فقط روی خودت تمرکز کن تا بهترین نسخه خودتو بسازی اونوقته ک یکی میاد بهترین نسخع خودشه و تو عاقبت بخیر میشی

من بدخلقی شما رو میذارم به حساب عصبی بودنتونشما میتونید بشینید غصه بخورید که چرا ازدواج نکردید و این ...

خیلی زیبا و به جا ... آدم باید به جای غصه خوردن دنبال اهداف شخصی خودش بره و ازدواج به بهترین شکل سر راهش قرار خواهد گرفت

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
۲۳

سنی نداری عزیزم انشالله به وقتش عجله نکن ازدواج بدون انتخاب درست باشه بدون اگاهی باشه خیلی واست گرون تموم میشه  من اگر به عقب برمیگشتم نمیگم همسرمو انتخاب نمیکردم نه انتخاب اول واخرم خودش بود ولی بیشتربرا ایندم وقت میزاشتم منم ۲۳سالگی ازدواج کردم الان ۲۶سالم

من وقتی ۲۰ سالم بود کل دخترای فامیل رفته بودن 

خداشاهده هیچ وق ناراحت نبودم ک مجردم 

وقتی تو ۲۸ ازدواج کردم نصفیشون جداشده بودن 

خالا دارن برا بار دوم ازدواج میکنن