2777
2789

هم‌کلاسی هام ، دخترای بلا گرفته ی فامیل و... همه ازدواج کردن امسال عید دیدنی همشونو با نامزدشون دیدم بیشتر احساس تنهایی کردم امروز رفتیم خونه دخترخالم که تازه ازدواج کرده یک سال از من کوچیکتر رفته سر خونه زندگیش زندگی خیلی عالی داشت دکوراسیون شیک ماشین مدل بالا همسرش دو متر فقط هیکل داره خیلی چشمگیره حالا دخترخالم پیش اون هیچی نیس .من همش خودمو مقایسه می‌کنم خیلی ته دلم غصه خوردم خیلی بخصوص که ۴۰۳ خواهر کوچیکم ازدواج کرد حالا همینم خودشو میگیره از من 

چرا مورد خوبی سمتم نمیاد چرا آخه 

همسن های شما در شهرهای مختلف ایران تازه لیسانس گرفتن دنبال رشد شخصی هستن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدایا شکرت همین مونده به خواهر خودتم حسودی کنی😐

باور کن جنس مخالف اونقدری که فکر میکنی ارزششو نداره به خواهرت حسادت کنی

-او در من ریشه ای هزار ساله دارد،کسی که برای همیشه رفته است.. 
همسن های شما در شهرهای مختلف ایران تازه لیسانس گرفتن دنبال رشد شخصی هستن

مگه ازدواج کردن جلوی رشد کسی رو میگیره توروخدا وقتی می‌خواهید فاز روشن فکری بردارید یکم رو جملتون فکر کنید ازدواج مانع هیچ پیشرفتی نیست اتفاقا خیلیا دیدم ازدواج کردن درس خوندن بازم حتی شاغل هم شدن 

لیسانس رو هم منم دارم میگیرم چیزی نمونده دانشگاه تموم شده خیلی زشته لیسانس رو به پیشرفت فوق العاده می‌بینید کسی بخواد با تحصیلات پز بده دکترا و فوق دکتراس خانم اوپرا

سنتون چقدره؟ شاید زیادی باکلاسی یامعیارات بالا هرکسی خودشو درحدتون نمیبینه

۲۳ نه اینطور نیستم معمولیم خیلی اجتماعی اهل معاشرت 

بخدا خواهر کوچیکم از خونه بیرون نمیومد لام تا کام هیچ نمی‌گفت شاید تو کل عمرم ده تا جمله بیشتر نشنیده باشم ازش

حالا ازدواج چه عنی هست که واسش غصه بخوری؟مایی ک ازدواج کردیم همش یا دعواست یا بحث یا دنبال پول و مشغ ...

خب شما جدا شو دلیل نمیشه ذوق ما رو کور می کنید دلیل نیست سرنوشت همه یکی باشه

مگه ازدواج کردن جلوی رشد کسی رو میگیره توروخدا وقتی می‌خواهید فاز روشن فکری بردارید یکم رو جملتون فک ...

من بدخلقی شما رو میذارم به حساب عصبی بودنتون

شما میتونید بشینید غصه بخورید که چرا ازدواج نکردید و این روزهای قشنگ جوانی رو با غم سپری کنید 

یا میتونید به زمانبندی خدا اعتماد کنید که هر چیزی براتون در وقت مناسب پیش میاد و الان بجای غصه در ۲۳ سالگی ، سعی کنید از خودتون و جهان تجربه و شناخت کسب کنید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید