2777
2789
عنوان

کی قسمت چهارده سریال جان سخت رو دید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7950 بازدید | 138 پست
فیلمای ایرانی همینه اولش خوب شروع میشه آخرش گه میزنن بهش اومدن یکیو نجان بدن چند نفر دیگم مردن،ولی آ ...

نه داشت خواب میدید چون‌اگه خواب‌نبود حامد هم‌اونجابود و‌خانواده فرزاد ..

اینا هیچکدوم نبودن

تورا من چشم در راهم شباهنگام.. 🌌🌒

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فیلمای ایرانی همینه اولش خوب شروع میشه آخرش گه میزنن بهش اومدن یکیو نجان بدن چند نفر دیگم مردن،ولی آ ...

پس بقیه چی😭😔نگار بدبخت و اون دوتا پسره

کمتر از ۲۰ روز تا کنکور سراسری..مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بیشتر ببینید
داستانش چیه تعریف میکنید؟

ی پسر ک اسمش فرزادِ با ی دختر دوس میشن اکس دختر با دوس پسرش دعواش میشه و اکسشو هل میده تو خیابون و ماشین میزنه بهشو میمیره بابای این پسره راضی میشه۱۰ میلیار بهش بدن تا نذاره فرزاد اعدام بشه دوستای فرزادم دنبال پول میرن و ... در اخرم دوتا از دوستاش و دوس دخترشو میکشن 

نویسنده اش مریضه به خدا باید تیمارستان ببرنش:/

آره بخدا😔هر بار یه روزنه امید میده آخرشم میرینه به همه چیز

کمتر از ۲۰ روز تا کنکور سراسری..مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بیشتر ببینید
داستانش چیه تعریف میکنید؟

ی اکیپ دختر پسرن 

یکی از پسرا ینفرو اتفاقی میکشه قرار بود اعدامش کنن

رفیقاش رفتن یجا یه الماسه پیدا کنن بفروشن دیه بدن اعدام نشه

ینفر همه رفیقا رو کشت یکیشون تو چاه بود زندس فعلا   تو چاهه

به یه دختره هم خواستن تجادز کنن خودشو انداخت تو چاه مرد

جنازه ها توی چاهه کناره اون پسره که زندس 

چاه هپ مار و موش و کرم داخلشه

رفیقشونم اعدام شد

تو فکر نگارم،فک کنم با شهرام تبانی کردن

هانیه 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷