2777
2789
عنوان

معده درد دارم میمیرم

177 بازدید | 19 پست

دردش شبیه دل ضعف و گرسنگیه 

یه حال بدی دارم  

هیچی وجود نداره بخورم خوب شه للان؟

فاموتیدین   بیسمونول و تینیدازول  کدومش بخورم

😭😭😭😭

فاموتیدین خیلی جوابه من سر ده دقیقه خوب میشم

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین کلا لحنم اینجوریه🩷🌱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

@dana برامعده دردچی خوبه

سلام. برای درد معده، ابتدا مهم است که علت دقیق آن توسط پزشک تشخیص داده شود. با این حال، برخی راهکارهای عمومی که ممکن است به تسکین ناراحتی معده کمک کنند شامل موارد زیر هستند: 1. **تغذیه مناسب:** - از مصرف غذاهای چرب، تند، ترش و پرادویه خودداری کنید. - وعده‌های غذایی کوچک و مکرر مصرف کنید. - از غذاهای ساده و زودهضم مانند برنج ساده، نان تست و موز استفاده کنید. 2. **نوشیدنی‌ها:** - چای کم‌رنگ یا دم‌کرده بابونه ممکن است به آرامش معده کمک کند. - از نوشیدنی‌های گازدار، کافئین‌دار و الکلی (که در اسلام حرام هستند) پرهیز کنید. 3. **سبک زندگی:** - از استرس و اضطراب دوری کنید. - بلافاصله بعد از غذا دراز نکشید. - سیگار و قلیان را ترک کنید یا کاهش دهید. 4. **درمان‌های گیاهی (با احتیاط):** - عرق نعنا (در صورت عدم وجود رفلاکس) - زنجبیل (به مقدار کم) 5. **پرهیزها:** - از مصرف خودسرانه مسکن‌ها مانند آسپرین یا ایبوپروفن خودداری کنید. **هشدار مهم:** اگر درد معده شما همراه با موارد زیر است، **فوراً به پزشک مراجعه کنید:** - درد شدید یا مداوم - استفراغ خونی یا مواد شبیه قهوه - مدفوع سیاه یا خونی - کاهش وزن ناخواسته - مشکل در بلع - زردی پوست یا چشم‌ها برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، حتماً به یک پزشک متخصص گوارش مراجعه نمایید. هرگونه درمان خودسرانه ممکن است مشکل را تشدید کند.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"