2777
2789

تو تاپیک قبل گفتم پدر و مادرم جدا شدن هر دو هم تدارکات ناهار داشتن شوهرم نیومد هیچ کدومو منم گفتم با مادرم تنهایی خوش نمیگیره ناهار دعوت بود گفتم بره 

پیش بابام اینا هم تنهایی روم نشد چون چند بار پیش اومده بد بوده 

خانواده خودش هم بچه ها آبله دارن نمیدونم خونه میمونن یت میرن باغشون ولی شوهرم از کله سحر خونه اوناست 

منم نمیخوام برم باهاشون 

میخوام آماده شم بعد از ظهر برم یکی دوهفته خونه مادرم بمونم

فقط میگم اونجا دوتایی تو حیاطی جایی سیزده بدر کنیم چون دوتایی نمیشه غروب رفت جای دور خطرناکه فامیلا هم چند نفر مادرمو دعوت کرده بودن فقط ناهار میره منو دعوت نکردن که باهاشون برم زشته

یا به شوهرم بگم چند ساعتی بریم طبیعتی جایی 

یجورایی دلم از شوهرم گرفته که جرا اینبار که حق با من بود هوامو نداشت با ما بیاد به من بشه خوش بگذره 

اسی خسته نشدی؟؟

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم مونده تایپیک بزنی بگی بچه ها تشنمه از دست شوهرم آب بخورم؟؟

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
خب چیکار کنم هی لحظه به لحظه ناراحت تر میشم

بکش بیرون ی کم ریلکس کن 

میدونم بارداری هورمونات ب هم ریخته و خشمت دست خودت نیس ولی اگ خودتو کنترل نکنی خدایی نکرده افسردگی میگیری

بیشتر ببینید
بکش بیرون ی کم ریلکس کن میدونم بارداری هورمونات ب هم ریخته و خشمت دست خودت نیس ولی اگ خودتو کنترل نک ...

یا امام زمان امضا رو 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

ترحم خوب نیستا ولی دلم ی حالی شد برات میفهمم چه حالی هستی بهت حق میدم لاقل امسال باید شوهرت کنار تو میموند نمیرفت اونجا لطفا اصلا نری ها ابله خطر ناکه یکی از دوستانم تو بارداری ابله گرف به جنین هم سرایت کرده بود و پزشک قانونی نامه سقط داد و بچه طفلی از بین رف چقدرم حالت گرفته بود نرو همه که نمیرن سیزده یکی شوهرش شیفته یکی شوهرش بیماره یکی .... یجوری به خودت قوت قلب بده که کنار بیای و گرفته نشی بمون خونه فیلم ببین ناهار بپز بخور عصری بزن بیرون ولی شوهرت و باید با هرروشی که میدونی اثر میکنه ادبش کنی اولویت همسر و اون بچه باید باشه بقیه ناراحت میشن که بشن بحث سلامتی زن و بچش بود 😓

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
ترحم خوب نیستا ولی دلم ی حالی شد برات میفهمم چه حالی هستی بهت حق میدم لاقل امسال باید شوهرت کنار تو ...

درست میگی نه کجا برم چشم دیدنشون ندارم 

وسایلامو جمع میکنم سریع تر برم

یا امام زمان امضا رو 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣 

بعضیا برا اینکه کاربریشون بترکه باهام بحث میکنن

هفته ای ۳ روز تعلیقم

بیشتر ببینید
🤣🤣 بعضیا برا اینکه کاربریشون بترکه باهام بحث میکننهفته ای ۳ روز تعلیقم

دیوونه میوونه زیاده 

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

دیوونه میوونه زیاده

واقعا ردی و تيمارستانی ان بعضیاشون

بیشتر ببینید