2777
2789

اونایی که پره هاتون برش خورده 

جای بخیه ها تون چقدر طول کشید بره؟

اگ برگرید عقب بازم عمل میکنید؟🥺

مخصوصا اونایی که گوشتی بودید

ممنون میشم راهنمایی کنید

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کرم ترمیمی زدم رفت 

1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....

بیشتر ببینید
کرم مخصوص مگه نزدی ،یکماهه رفت برای من

پره هاتون برش خورد؟بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟

هنوز عمل نکردم تصمیم دارم عمل کنم ولی ۲ ماه مونده به مراسم عقدم🥺میترسم جای بخیه ها بمونه و زشت بشه 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

مال من نرفت چون دکترم معروف بود ب اینکه جای بخیه هاش میمونه ولی چون گوشتی بود هیچکس قبولم نکرد جز، ا ...

خیلی گوشتی بود بینی تون؟

چقدر طول کشید ورم اش حدودی بره و قابل تحمل بشه؟

من ۲ ماه مونده به عقدم بنظرتون عمل کنم یا نه🥺

کرم ترمیمی زدم رفت

پره هاتون هم برش خورده بود؟تقریبا چقدر طول کشید بره جای بخیه ها؟

کمتر. از ی سالآره بازم

پره هاتون برش خورد؟بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟

هنوز عمل نکردم تصمیم دارم عمل کنم ولی ۲ ماه مونده به مراسم عقدم🥺میترسم جای بخیه ها بمونه و زشت بشه بنظرتون چه کنم

خیلی گوشتی بود بینی تون؟چقدر طول کشید ورم اش حدودی بره و قابل تحمل بشه؟من ۲ ماه مونده به عقدم بنظرتو ...

اگ طول همین هفته عمل کنی اره تا دوماه خیلی خوب میشه ولی پنج شش ماه حتی بیشتر طول کشید کامل اوکی شه 

اگ طول همین هفته عمل کنی اره تا دوماه خیلی خوب میشه ولی پنج شش ماه حتی بیشتر طول کشید کامل اوکی شه

عه یعنی میگید عمل کنم پس؟

اخه میگن ورم بینی گوشتی تا یک سال یا حتی بیشتر هست😭منم دکترم دیر نوبت میده دیگ خیلی که زود بتونم عمل کنم ۳ ماه قبل مراسم میشه 

پره هاتون برش خورد؟بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟هنوز عمل نکردم تصمیم دارم عمل کنم ولی ۲ ماه مونده ب ...

گوشتی غضروفی بود آره برش خورد کرم ترمیم کننده نزدم خودش رفت

توی دوماه رد بخیه نمیره و حتی ورم هم نمیره اگه گوشتی باشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
عه یعنی میگید عمل کنم پس؟اخه میگن ورم بینی گوشتی تا یک سال یا حتی بیشتر هست😭منم دکترم دیر نوبت میده ...

منم گوشتی بزرگ بود ولی بعد دو سه ماه تقریبا اوکی بود الکی میگن بابا 

دیگه بعدش خیلی تغییر قابل عرضی نمیکنه

گوشتی غضروفی بود آره برش خورد کرم ترمیم کننده نزدم خودش رفتتوی دوماه رد بخیه نمیره و حتی ورم هم نمیر ...

وای یا خدا 

چقدر نظرات متفاوته همین الان یه کاربر دیگ گفت که اوکی میشه بعد دو ماه🥺

بنظر شما ۲ ماه مونده به عقد عمل کنم یا نه؟

منم گوشتی بزرگ بود ولی بعد دو سه ماه تقریبا اوکی بود الکی میگن بابا دیگه بعدش خیلی تغییر قابل عرضی ن ...

یعنی واسه شما بعد ۲ ماه اوکی بود؟

چه مدت چسب زدید؟