2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین یه چیزی بگین شوهرم پنهان کاری کرد در مورد خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 24 پست

هرکسی ی گذشته و سرنوشتی داره.چون برای پدرشوهرتون ی اتفاقی افتاده دلیلی برای ترس شما از زندگیتون نمیشه.

شاید هم واقعا همون ورشکستگی بوده و از ترس زندان ی مدت خودشون رو پنهان کردن و پدر زنش از لج و عصبانیت اصطلاح دزدی و فراری بودن رو گفته.این اتفاق ممکن برای خیلیا پیش بیاد.دلیل بر بد بودن طرف نیست.

اگر همسرتون انسان خوب و موجه ای هست اصلا وارد مسائل گذشته خانواده اش نشوید و زندگی خودتون رو بکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هرکسی ی گذشته و سرنوشتی داره.چون برای پدرشوهرتون ی اتفاقی افتاده دلیلی برای ترس شما از زندگیتون نمیش ...

اخه زمین مهریمو ک قرار بود بیان بزنن به نامم ۱ طاله نمیان و میگ نمیشه 

[QUOTE=377030758]اخه زمین مهریمو ک قرار بود بیان بزنن به نامم ۱ طاله نمیان و میگ نمیشه [/QUOTE

چ مهریه سنگینی.

از اول قرار بوده ب نامتون زده بشه؟؟در کنار زمین سکه یا چیز دیگه ای هم مهریه دارید؟؟

پنهان کاریش چی ؟ من همه چیز زندگیمون رو مو به مو گفتم بهش

تو اشتباه کردی..همه چی را به طرف نباید میگفتی..منم مثل تو هستم..شوهرم خیلی چیزا را قایم کرده ومیکنه..منم مثل خودش شدم..فقط دقت کن اگه داخل زندگیتون تاثیر نداره پس مهم نیست بدونی یا ندونی..به عنوان مثال خانواده شوهرم باهم خوب نیستن..واختلاف قدیمی دارن..ولی به من نگفت..من فهمیدم ولی الان فکر میکنم به من ربطی نداره وتاثیر رو زندگی منم نداره

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم...یه زمانی عراقیا حمله کردن که کشور را غارت کنن وهمه با جون ودل جنگیدن..چی داخل مغزتون رخ داده که بیست میلیون افغانی داخل کشورمون دارن ثروت ملی ما را غارت میکنن وطرفداری ازشون میکنید؟؟وطن پرست باشیم

بیشتر ببینید
[QUOTE=377030758]اخه زمین مهریمو ک قرار بود بیان بزنن به نامم ۱ طاله نمیان و میگ نمیشه [/QUOTEچ مهری ...

سکه و طلا خیلی کم .

زمینم مبلغی نداره در حد ۴۰۰ متره اونم متزی ۲ تومن 

ولی بله قول و قرار بود ک بزنن الان زدن زیرش

عزیزم اگه شوهرت مرد خوبیه رو این قضیه زیاد مانور نده.به نظرم نیازی نبوده که بهتون بگه فکر نمی‌کنم فراری بودن پدرشون رو کیفیت زندگی شما تاثیر بزاره

شوهرخاله من معتاد بود دوبار خالم اینا مجبورشدن خونه رو ترک کنن .اما پسرخاله هام این قضایا رو به همسرشون نگفته بودن بعدا که وارد زندگی شدن گفتن

پسرخاله هام فوق العاده خوبن یه زندگی برا زنشون ساختن که نگو و نپرس.در واقع معتادبودن پدرشون تاثیری تو زندگی پسرخاله هام نداشته 

تو اشتباه کردی..همه چی را به طرف نباید میگفتی..منم مثل تو هستم..شوهرم خیلی چیزا را قایم کرده ومیکنه. ...

عزیزم اخه ادم خلاف کار و زندان رفته اونم چند بار با موضوع شما فرق داره