2777
2789
عنوان

قفل گوشی پسرم باز مونده بود یه چیزایی دیدم که داغون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4393 بازدید | 116 پست
به پسرم میخوام بگم‌

نمیدونم 

بهتره طوری نگین که لج کنه ، من بودم غیر منطقی و با دعوا بهم میگفتن لج میکردم 

منطقی باهاش حرف بزنین و بپرسین هدفش چیه و برنامش چیه با دختر خانم 

دیگه الان پسرتون به سنی رسیده که خوب و بد رو تشخیص بده و نیاز به کنترل مداوم شما نباشه

مادرشه...این حرفها چیه؟؟پسر 20 سالشه عقلش به همه چی میرسه؟!الان اگر بگن پسرببست ساله زن بگیره همه میگن سن ازدواجش نیس و عقلش کامل نیس ...واسه این کارا کامله؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو نیم ساعت چت های 2019تا2022رو خوندی؟ والله من چت های یه روزم رو کسی بخونه یه ساعت طول میکشه.

خیلی کم بود بیشتر فقط هی نوشته بودن که بیا این پاساژ ببریم آیت رستوران بریم لیزر تگ ایکاش نمیذاشتم تنهایی بیرون بره

به فرهنگ هر کسی مربوطه خب برا عده ای این چیزا طبیعیه برا عده ای خط قرمز من الان شوهرم ۴۰ سالشه دوتا ...

اینی ک شما میگی بیماری ج‌نسیه مریضیه دگرآزاریه

ولی نیاز ج‌نسی داشتن یچیز طبیعیه

فک میکنید بچه جوونتون چیکار میتونه کنه با نیاز جنسبش؟

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید
رابطه با کوک با پیر مرد با هر کثافطی ک بگی با حیووون بعد من به نطرتون گوشی چک کردنم اشتباهه ا ...

خیلی متاسف شدم.  واقعا سخته برای شما

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید
رابطه با کوک با پیر مرد با هر کثافطی ک بگی با حیووون بعد من به نطرتون گوشی چک کردنم اشتباهه ا ...

😭😭😭😭😭😭😭نهههههه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید
مادرشه...این حرفها چیه؟؟پسر 20 سالشه عقلش به همه چی میرسه؟!الان اگر بگن پسرببست ساله زن بگیره همه می ...

چه ربطی داشت 

بله مادرشه بایدم نگران باشه ولی الان دیگه تو این سن درست نیست گوشی چک بشه و ازین کارا 

شما خودت خوشت میومد تو اون سن گوشیت چک بشه؟ البته که نه 

ایشون باید با یه روش دیگه به بچشون نزدیکتر میشدن و بشن 

بعدم همون پسر بیست ساله ای که شما میگی خیلیاشون حتی عقل برای ازدواج هم دارن 

همه مثل هم نیستن 

خب‌الان هردو بزرگن ،چرا میخای الکی خجالت زده اش کنی؟هم رو دوست دارن،رابطه هم الان اکثرا دارن طبیعت ج ...

پسرم گفتم دیگه گفت میام خونه کامل توضیح میدم گوشی رو به روم قطع کرد