2777
2789
عنوان

قفل گوشی پسرم باز مونده بود یه چیزایی دیدم که داغون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4431 بازدید | 116 پست

با پسرت مودبانه و منطقی. صحبت کن طوری که به خجالت بمونه با دعوا و جنجال وضع بدتر میه این روزا جوان‌ها یک کم عجیب شدن دیگه مال همه هست ولی...باید تدبیر کنی یا با متخصص صحبت کنی یا پیام پسرت را توسط یک دوست او یا پسر خاله اش به او منتقل کن شاید خجالت از تو مانع انحراف اش بشه

وای چه کاریه رفتی توگوشیش و چتای خصوصیش و خوندی .من هیچوقت ،هیچوقت همچی کاری نمیکنم با پسرم،حتی گوشیش دستم نگرفتم  ..یبار خودش برام بایکی چت کرده بود و بعدم جدا شده بود گفت ..شما باید خودت و به پسرت اینقد نزدیک کنی که راحت چیزی هم هست بهت بگه ..ولی حال چندشیه آدم بخواد دراین حد چتای اونجوری پسرش و بایکی  بخونه تهوع آوره..عمرا نمیخوام ..دیگه اینکارونکن ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به فرهنگ هر کسی مربوطه خب برا عده ای این چیزا طبیعیه برا عده ای خط قرمز من الان شوهرم ۴۰ سالشه دوتا ...

فیلمهای کودک ازاری و پوفیلی جرمه اصلا،بگیرنش پدرشو در میارن چون مریضیه و اختلاله اصلا 

قابل قیاس نیست

ولی خانم میگه فیلم از خودشون،یه مرد مریض پدوفیل رو با رابطه دوتا جوون ک هم رو دوست دارن نمیشه یکسان دونست 

مادرشه...این حرفها چیه؟؟پسر 20 سالشه عقلش به همه چی میرسه؟!الان اگر بگن پسرببست ساله زن بگیره همه می ...

ازدواج فقط رابطس؟!😕

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید
مادرشه...این حرفها چیه؟؟پسر 20 سالشه عقلش به همه چی میرسه؟!الان اگر بگن پسرببست ساله زن بگیره همه می ...

ازدواج فقط رابطس؟!😕

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید

یا خدا😂😂بچه های مردم که میگن اینان؟؟🤣🤣من ۱۷سالمه خلافم نی نی سایتهه🤣از خانوادم بابت تربیتم متشکرم😂🫂❤️

ولی واقعا دختر زرنگی بوده هم دوست پ.سر  داشته هم درسشو خونده پزشکی قبول شده 

من تو همین درسه موندم 

از عروس شانس اوردیااا

والا دختری که از13سالگی شرو کرده فکر نکنم دانشجوپزشکی باشه 

این رشته دمارازروزگار آدم درمیاره تاقبول شی وقت این کارارو ندارن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

لابد همو دوس دارن پنج سال به پای هم موندن شاید پسرت میخواد باهاش ازدواح کنه

این چیزا طبیعیه تو این سن پسرتم که دیگه بچه نیست خوب و بدو تشخصی میده همچنین اون دختر خانوم

بجاش بشین با پسرت صحبت کن ببین چی میگه مگه بچس میری به اونا بگی دخترتو جمع کن سمت پسرم نیاد

وای چه کاریه رفتی توگوشیش و چتای خصوصیش و خوندی .من هیچوقت ،هیچوقت همچی کاری نمیکنم با پسرم،حتی گوشی ...

من همیشه به شوخی میگم چند تا دوست دختر داری نمیخوای بریم برات زن بگیرم اوم فقط میخنده و سرخ میشه من هیچ وقت بهش سخت نگرفتم و حتی اگه به خودم میگفت که واقعا دوست داره با مادر دختره هم حرف میزدم میگفتم بریم خواستگاری

یا خدا😂😂بچه های مردم که میگن اینان؟؟🤣🤣من ۱۷سالمه خلافم نی نی سایتهه🤣از خانوادم بابت تربیتم متشک ...

والا ایکاش نمیخوندم اون فیلما رو دیدم پس فردا اگه دختره رو ببینم اصلا چطور نگاهش کنم

والا دختری که از13سالگی شرو کرده فکر نکنم دانشجوپزشکی باشه این رشته دمارازروزگار آدم درمیاره تاقبول ...

چی بگم والا پسرم هم‌گوش رو قطع کرد گفت‌میام توضیح میدم 

کامنت ها رو میخونم همه میگن عادیه ، روال هست و .....فقط برای اینکه بچه ایشون پسره ! حالا اگه بچه دخت ...

نه عزیزم اگر فرزند این خانم دختر هم بود با این شرایط بازم جز این نمیگفتم ما فارغ از هر جنسیتی اول انسانیم اونایی هم که میگن عذرمیوام حتی شرمم میشه به زبون بیارم دور از جون شما میگن خرابه و باید شوهرش بدی و این چرت و پرتا فقط یه سری تفکرات زنگ زده دارن که سرشون رو کردن زیر برف اتفاقا اینجور آدما یا خودشون اینطورین با اینکه آب ندیدن ولی شناگر ماهری هستن