2777
2789

می‌خوام کلاً زیر و رو کنم و فعلاً هم شوینده خاصی ندارم به جز مایع و پودر لباسشویی لطفاً بگین که من تا ساعت ۱۲ تمام آشپزخونه رو طبق برنامه پیش ببرم یه برنامه خیلی عالی بهم بدین 

که همه جا را برق بیندازنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آبلیمو و جوش شیرین مخلوط کن با آب جوش و پودر محلول چربی بر قوی میشه فقط ماسک و دستکش داشته باش حتما 

اول داخل کابینت وجاهای که کمتر کثیفه بعد برو سراغ چربی و سینک و ....

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بیشتر ببینید
گاز رو چی کار کنم دیوونه می‌کنه منو در شیشه ای اصلا تمیز نمیشه

لوله باز کن صاف بگیر با یه مسواک کهنه اروم بمال بهش

ده دقیقه ای تماااام چربیا رو حل می کنه

اصلا نیاز نیست بسابی

فقط دستکش دستت باشه حتما

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید

اول یخچالو تمیز کن

داخل کابینتارو تمیز کن

سقف اشپزخونه رو با جارو بلند دستی گردگیری کن

گازتو تمیز کن و بشور

ظرفشوییتو تمیز کن و بشور

کاشی هارو پاک کن

کابینتارو.پاک کن

کف اشپزخونه رو تمیز کن یا بشور

و درنهایت یه جارو بکش

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید

بچه ها گاز من گار رومیزیه استیله غیر گاز پاک کن چجوری تمیزش کنم حس میکنم یه لایه چربی همیشه روش میمونه میخوام برق بزنه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید

1_ظروف پخت و پز و ظروف فریزری و نگهدارنده

2_قاشق و چنگال و ابزار ها

3_ظروف و لیوان 

4_مواد غذایی

5_لوازم شیرینی پزی

6_لوازم برقی

7_داروها

8_گاز فر سینک 

9_لوازم بیرون شهری

10_متفرقه ها(هرچیزی که تو این دسته ها نیست، بالای کابینت ها، سرامیک و فرش و پادری)

نکته ها

_چدن های گاز رو تو لوله باز کن خیس کنو با مسواک سینی بکش

_سعی کن متمرکز بچینی مثلا یک کابینت فقط ظروف سرو، یک کابینت بشقاب و خورش خوری و..، یه کابینت لیوان و فنجون و قوری و قندون، یه کابینت برقی و... 

_چیزی تو کارتن نذار. مارک هارو بکن

_سیم لوازم برقی رو با کش چل گیس جمع کن

_ظروف لب پر و دارای ترک رو بنداز دور

_چیزی که خیلی ساله استفاده نکردی و رد کن مطمئنم از این به بعد هم استفاده نخواهی کرد

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد