2777
2789

یعنی شوهرم اون چسب رو باهامون میاره.با یه ماشین شیش نفری میخواییم بریم!شوهرم خوب میدونه جا نیستا ولی اونو میاره دوست شوهرم و خانومشم یه بچه پنج ساله دارن چی بشه این مسافرت .به شوهرم گفتم هواست به بچه هست دیگه گفت از خودم بیشتر ،ولی اخرشم من باید نگهش دارم نه؟

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرت نباید اجازه بده بیاد

عاطفه ام ولی همه بهم میگن عاطی😁❤️یه خانم خونه که همیشه فکر میکرد زندگی  متاهلی قراره پر از عشق و احترام و بوجی بوجی باشه ولی نبود! یا حداقل برای من نبود😄 همیشه بهم میگن تو اصلا شبیه دخترای امروزی نیستی مثل مامان بزرگایی اخه من کاشت ناخن و کاشت مژه و فلان و بهمانو دوست ندارم من عاشق ظرفای گل گلیم،لباسای چیندار،موهای بافته شده،غذا توی دیگ مسی،چای آتیشی😍

بیشتر ببینید
وای مطمئن باش میندازه گردن تووووو

دقیقا بعد هم کوچکترین اتفاقی بیفته رو سر شما خراب میشن،  بچه بدون مادر مسئولیت سنگینی داره 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

بندازش توی دریا خواهرشوهرو آب ببره. 

بعد بگو قرار بود داداشش مواظبش باشه من حواسم نبود، اگه چرت گفتن شوهرتم دفعه بعد از بالا پشت بوم بنداز پایین

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️

خب اگه خدایی نکرده بچه یه چیزیش شه جواب پدر مادرشو چی میده دردسر زیاد داره کاش بچه رو بدون پدر و ماد ...

جا نبود بخاطر خواهرش میخواست مسافرتو کنسل کنه اخرم نشد اوردش میخواد مسافرتو کفتمون کنه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄