2777
2789
عنوان

خواهرشوهر هفت سالم میخواد با ما بیاد مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 103 پست
الهیییی شما دیر اقدام کردی اسی هنوز نامزده این خواهر شوهره فردا زندگیشو خراب میکنه

ولی دیگه کوتاه بیا نیستم به خدادارم دق میکنم دارن میان چون خیلی عذابم دادن پره استرسم میدونم قراره خونه بشه شکنجه گاه مادرش و خواهرا نکبتش و پدرش اینم فقط میگه چی بگم 

میشه تاپیک اخرمو بخونی راهنماییم کنی؟

ولی دیگه کوتاه بیا نیستم به خدادارم دق میکنم دارن میان چون خیلی عذابم دادن پره استرسم میدونم قراره خ ...

چشم 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباش تازه مرده واسه همون دلم نیومد بگم نیارتش از قبلم رفته بهش گفته البته باباشم زنده بود میگفت مسا ...

می گفتی مامانت هم بیاد بچه بدون مادر نگهداریش سخته

کل مسیر رو پای هم بشینید

خب اوناي ك خودشون برا اين استارتر جر ميدن هي منو ريپلاي ميزنن اينو بخونن ديگه دهن تون ببنديدبچه هفت ...

دوتا برادر جوون دیگه داره چرا شوهرم جای پدرش باشه .

خب بعدم باشه قرار نیست همه چسب ما باشه  روزا با ما تفریح با ما مسافرت با ما شبام گاهی میاد وسط ما میخوابه کاش یکی دینجوری مزاحمت بشه بفهمی چی میگم البته خودت مشخصه ازونایی هستی که بچتو میندازی گردن بقیه و بی مسئولیتی نباشی هم یه خواهرشوهر چسبی

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

شاید به همین دلیله این همه به برادرش وابستست

نه بابا از وقتی ازدواج کردم عقد بودم میدیدم یه بچه چهارشاله جای اینکه پیش مامان باباش بخوابه تو اتاق شوهرم بغل اون میخوابید فکر نمیکردم این رفتارا به مرور بدتر بشه از شانس گندمنم پدرشوهرم جوون مرد الان باباش چندماهه مرده

نه این همچنان چسبیده به ….خونوادش الانم خبرشون داره میارتشون خونم منم باردارم و استراحت مطلق چششم‌به ...

چرا درک ندارن بعضی از مردا خدایی میشه اسمشون رو گذاشت مرد؟..اصلاا از جات تکون نخور اونجوری ک دعوت کرده اونجوریم غذا سفارش بده ننش آشپزی کنه هرکاری میخان بکنن فقد تو حرص نخور برا نینی خوب نیست..مردا همینن چشمشون میخوره ننه باباشون شیر میشن

الهیییی شما دیر اقدام کردی اسی هنوز نامزده این خواهر شوهره فردا زندگیشو خراب میکنه

گلم نامزد نیستم سه ساله ازدواج کردم 

گلم نامزد نیستم سه ساله ازدواج کردم

عه من جرا فکر میکردم نامزدی بیخشید

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
تو یه ساختمون

برا همینه پس.منم یه جا میشینم با خانواده شوهر.مشکلات خاص خودشو داره.هیچ وقت احساس زندگی مستقل نداری.تا کسی هم تو شرایط شما نباشه درکتون نمیکنه

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
تو یه ساختمون

اخ بدیش همینه اومد محلش نده در اتاقتم قفل کن یا جارو برقی بیار جارو بکش

بیشتر ببینید
چرا درک ندارن بعضی از مردا خدایی میشه اسمشون رو گذاشت مرد؟..اصلاا از جات تکون نخور اونجوری ک دعوت کر ...

اخه میترسمم خواهرش وسایلا بچمو خراب کنه اتاقشو چیدم درشم نمیتونم قفل کنم

چرا درک ندارن بعضی از مردا خدایی میشه اسمشون رو گذاشت مرد؟..اصلاا از جات تکون نخور اونجوری ک دعوت کر ...

مادرم غذا درست کرده خونه مادرمم پله ها خونه خودم زیادن دکتر ممنوع کرده