2777
2789

دوستان ازوقتی مشکل دوستمو فهمیدم اعصابم بهم ریخته ببینید دوستم ۵ ۶ ساله ازدواج کرده بود شوهرش یه ضرر خیلی بددد یعنی چند۴ میلیاردی کرد که بابای پسره مجبورشد خونشوبفروشه وهنوز نتونستن کل ضررروپرداخت کنن از طرفی دوست من باشوهرش کلکل میکنه اونم اعصاب نداره زده توگوشش پرده گوشش پاره شده😔

بچه نوزاد دارن توبارداریش این ضرر بوجود اومد تاقبلش خوب بود همه چی الان شوهرش حتی کار هم نداره... چیکارکنه بنظرتون دوست من ؟میگه ب خانوادم نمیتونم بگم بابام بفهمه سکته میکنه میترسم بلایی سرشون بیاد ایا باید طلاق بگیره.؟میگم بهش طلاق میگه بچه چی ؟میگه فقط توفکر بچه ام دوراهی بزرگی گیر کرده راهنمایی کنید

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستان ازوقتی مشکل دوستمو فهمیدم اعصابم بهم ریخته ببینید دوستم ۵ ۶ ساله ازدواج کرده بود شوهرش یه ضرر ...

وقتی شوهرش پولداربوده کنارش بوده،الانم باشه تلیکم اوضاع آروم بشه

زن وشوهرتوسختی وسستی بایدکنارهم باشن

یعنی چی تاورشکست کرده،طلاق!!!!!

وخدایی که بشددددت کافیست❣
وقتی شوهرش پولداربوده کنارش بوده،الانم باشه تلیکم اوضاع آروم بشهزن وشوهرتوسختی وسستی بایدکنارهم باشن ...

حق باشماست ولی دیشب ک فهمیدم زده توگوشش وپرده گوشش پاره شده بهش گفتم طلاقتوبگیر .. 

اخه دست بزن هیچ وقت منطقی نیس خیلی ناراحت شدم واس دوستم نمیدونم چ کمکی از دست من برمیاد چ راهنمایی کنم بهش

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

مدت ها براش تلاش میکنم ی هو نمیشه

منم عین خودتم .. بزور یکاری رو انجام بده اگ میدونی درسته 

قبل یه تصمیمی خوب فکر کن بعد انجام بده

ولی استمرار سختترین بخش کاره کلیپای انگیزشی روببین مثلا رونالدو میگه من هرروز برام سخته انجام بدم وتمرین کنم آدم هرروز اون انرژی رونداره یا ممکنه اعصابش ازجایی بهم ریخته باشه ولی مجبوره برلی هدفی که داره  تلاش کنه وهرروز اون تمرینش روانجام بده فرق آدمهای موفق همینه 

دوستان ازوقتی مشکل دوستمو فهمیدم اعصابم بهم ریخته ببینید دوستم ۵ ۶ ساله ازدواج کرده بود شوهرش یه ضرر ...

ازمشکل فرارکنه،جای دیگه بازمشکل هست، خداکمکشون کنه واقعاسخته،خداصبر وقدرت تغییربهشون بده 

۷۵.۹۲۸۰
ازمشکل فرارکنه،جای دیگه بازمشکل هست، خداکمکشون کنه واقعاسخته،خداصبر وقدرت تغییربهشون بده

ینی میگی باید بمونه توزندگیش؟ طلاق خوب نیس؟ شوهرش ک کتکش زده چی

منم عین خودتم .. بزور یکاری رو انجام بده اگ میدونی درسته قبل یه تصمیمی خوب فکر کن بعد انجام بدهولی ا ...

گفتم ک تلاش میکنم

مثلا برای ی کار از دو ماه تا پنج سال وقت گذاشتم

ی هو الکی ب هم خورد

اینجا مجازیه خودتو سانسور نکن