2777
2789
عنوان

خواهرشوهر هفت سالم میخواد با ما بیاد مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 103 پست

هیچ وقت قبول نکن بچه ای رو بدون مادرش با خودت ببری جایی 

حتی اگه داداشش پیشش باشه 

بازیگوشی میکنه پاش زخم بشه همه از چشم تو می بینن

اصلا قبول نکن این مسئولیتو

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بندازش توی دریا خواهرشوهرو آب ببره. بعد بگو قرار بود داداشش مواظبش باشه من حواسم نبود، اگه چرت گفتن ...

ت راهکار نده قربونت برم😑❤️

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0

اومدم فاز بگیرم بگم نهه اینطوری نگو و فلان

یادم اومد بچه مردمه 

وظیفه نگهداریش میوفته گردن تو 

یچیزیش شه زبونشون رو تو بلنده

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
هیچ وقت قبول نکن بچه ای رو بدون مادرش با خودت ببری جایی حتی اگه داداشش پیشش باشه بازیگوشی میکنه پاش ...

من به شوهرم گفتم مسئولیت قبول نمیکنم گفت خودم هواسم بهشه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

از ایناام میشه ک کارشون دخالته وایی داششم بله داداشم اله

وای دقیقااا 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
من به شوهرم گفتم مسئولیت قبول نمیکنم گفت خودم هواسم بهشه

عزیزم اینو باید به مادرشوهر پدر شوهر بگین.خدای ناکرده اتفاقی بیفته از چشم شما میبینن.با خنده و شوخی بگین که مسیولیت قبول نمیکنین که دلخوریم پیش نیاد

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
از چسب گفتن و تاپيك زدنت مشخصه رفتارت با بچه ٧ ساله هم عروس بازي درميارياون دونفر ك غريبه هستن با شم ...

اونا خودشون بچشونو نگه میدارن 

اسی موظف نیس بجای اینکه به فکر خوش گذرونی خودش باشه بچه مردمو نگه داره 

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...