2777
2789
عنوان

پسری که بعد کات با شما میره با یه دختر دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 83 پست
اره دقیقا درست میگیدبا اینکه اون زمانی که اینکارو کرد میدونست من همچنان دوسش دارم و اگه برگرده و تلا ...

ن دختره خیلی چیزه خاصی بوده ن این ب دختره حس خاصی داشته،این شخصیت پست و هولی داره همین.

و تو حق داری ناراحت باشی و ذهنت درگیر باشه

ولی ایا درگیر این ادمه بی کلاس اخه؟

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

خیالت راحت اگه زیباترین هم بودی بازم بهت خیانت میکرد چون اون تو ذاتش خائنه مطمئن باش فردا روز ازدواج ...

تازه روزی که دختره بلاکش کرد و برگشت سمت من ، ازم کلی خواهش کرد که با موهام براش دستبند درست کنم که همیشه دستش کنم !! اخه دستبند موی ادمی که انقد راحت ازش گذشت رو میخواس چیکار !! چقدر راحت نقش عاشقارو بازی میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن دختره خیلی چیزه خاصی بوده ن این ب دختره حس خاصی داشته،این شخصیت پست و هولی داره همین.و تو حق داری ...

نه من هنوز درگیر دوس داشتنش نیستم چون وقتی فهمیدم چجوری افتاده دنبال یه دختر دیگه اونم بلاکش کرده اصلا از چشمم افتاد بقول شما چقدر هول و بی کلاس و بی غرور

از اینکه این همه مدت عاشق همچین ادم بی خاصیتی بودمو دلم میسوزه. خودش میگف من دختر به وفاداری و خانمی تو ندیدم

نه من هنوز درگیر دوس داشتنش نیستم چون وقتی فهمیدم چجوری افتاده دنبال یه دختر دیگه اونم بلاکش کرده اص ...

معلومه ک مثل تو ندیده و نمیاد تو زندگیش

اون انقدر ظرفیتش پایینه که خودشو در حد تو نمیدونسته ک بیاد درست کنه رابطه رو،چون میدونست لایق دختری مثل تو نیست.

ماهروی قشنگم ، ببیم تو چقدر خانم و باارزشی که چنین ادم هولی به زبون اومده از خوبیه تو.

پس ببین ذهن و قلبت چقدر ارزشمنده.نزار این ادم اشغال کن فضای روح و روانتو . نزار این ادم دست پایین ذهنو انرژیتو اشغال کنه چون باعث میشه ادم جدید و لایق وارد زندگیت نشه

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

معلومه ک مثل تو ندیده و نمیاد تو زندگیشاون انقدر ظرفیتش پایینه که خودشو در حد تو نمیدونسته ک بیاد در ...

قربونت برم‌ مرسی 🥲🫂🩷🩷

اره خیلی حالم بده افسردگی گرفتم همش خوابم یا توو گوشی 

حتی انقد ناراحتی بهم فشار اورده قیافمم عوض شده و کلی از موهام ریخته ...از مردا بدم اومده

نمیدونم جواب کارشو میگیره یا نه من باید حواسمو جمع میکردم و گولشو نمیخوردم🥲

تازه روزی که دختره بلاکش کرد و برگشت سمت من ، ازم کلی خواهش کرد که با موهام براش دستبند درست کنم که ...

این چرب زبون نیست این هفت خط رمان و فیلم زیاد دیده  ۹۰درصد مردا که عاشق واقعین اصلا زبونی نمیگن و اصلا رمانتیک نیستن مردا فقط عشقشون با دادن امکانات پول رفاه به زنا ثابت میکنن هروقت برات کادوی چند میلیونی خرید بدون عاشقته و تمام بقیه مسخره کردنه

قربونت برم‌ مرسی 🥲🫂🩷🩷اره خیلی حالم بده افسردگی گرفتم همش خوابم یا توو گوشی حتی انقد ناراحتی بهم ...

❤️

چرا فکر میکنی تو نباید اشتباه میکردی؟ مگه تو علم غیب داشتی؟ اتفاقا تو صادقانه جلو رفتی و این اصلا ناراحتی نداره.

فدای سرت هرچی شده و نشده.مهم نیس اگ اعتماد کردی یا حواست جمع نبوده.از این چیزا پیش میاد غصشو نخور.زندگی هیچوقت بی نقص و کامل نیستش

یکم بخودن زمان بده عجله نداشته باش،کم کم از جات بلند شو.

فگر میکنی چی باعث میشه حالت یمقدار بهتر بشه؟

قربونت برم‌ مرسی 🥲🫂🩷🩷اره خیلی حالم بده افسردگی گرفتم همش خوابم یا توو گوشی حتی انقد ناراحتی بهم ...

ناراحت نباش اصلا غصه نخور مطمئن باش یکی مثل خودت دقیقا عین خودت از خدا بخواه که سرراهت قرار بده مطمئن باش خدا بهترین رو برات رقم میزنه

منم تجربه شو دارم خدا بهترین رو نصیبم کرد کسی که گیر زشتی و زیباییم نیست روحم و خودم براش ارزشمندن

پسرا زبون میریزن مخ بزنن وابسته کنن ،همیشه رفتار و تلاش و هزینه کردن پسرو مدنظر قراربده نه چاپلوسی و ...

چ خوب توصیف کردی 

مردی که دوستت داره تلاش میکنه به دستت بیاره نه چرب زبونی کنه که اموراتش بگذره 

باید از هزار فرسخی مرد گشنه و چرب زبون فرار کرد

کاش دخترا عاقل باشن بفهمن اینارو

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

این چرب زبون نیست این هفت خط رمان و فیلم زیاد دیده ۹۰درصد مردا که عاشق واقعین اصلا زبونی نمیگن و اص ...

اره فیلم هندی زیاد میدید😂ذات لاشیش با فیلم هندیایی که میدید پارادوکس عجیبی بود

نه خرج هم نمیکرد حتی .خیلی خسیس بود فقط برا خودش

مطمئن باش میره و دوراشو میزنه ولیی تهش برمیگرده

اونموقع نوبت توعه ک تلافی کنی

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
کلا چند مدت باهاش هستی ؟ چند سالتونه ! سر چی تموم شد ؟

ی سوال بپرسم نظرتو بگو لطفا

اکسی ک دختره ولش کرده

همه استوریاشو سین میزنه اما هیچی نمیگه و لایک و ریپ نمیزنه

اما برا بقیه لایک و کامنت بلند بالا میزاره

فازش چیه؟؟؟

😘Thanks GOD