2777
2789
عنوان

تو خونه آرایش میکنین چی می‌پوشین بچها😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3117 بازدید | 135 پست
چرا اینقدر بی روحیه 🤦‍♀️

مرض افسردگی

فمینیست منطقی💜ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه، من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه.، به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برقارو خاموش میکنم تاریک بشه دیده نشم😑

واای 😂

چندساله ازدواج کردی گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من تو همین سایت یکی بهم گفت صابون انجی بگیرین از داروخونه پوستش خوب شده بود منم خریدم بعدش کم کم رو ...

خیلی هم عالی

ممنون عزیز دلم از راهنماییت

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
خیلی نامزد موندم ولی عروسی 1ونیم سال

خوشبخت بشی گلم ولی الان که هوا گرمه بهترین موقعیته که اینطور لباسارو بپوشی، همسرت هم از دیدن کییف کنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه بابا منم مجرد بودم فک میکردم خونه شوهر بدون لباسم میتونم بگردم الان آنقدر خجالتیم ک نگو

خب من مثل شما نیستم. شما احیانا مذهبی سنتی هستین. 

من پرررو ام 🤣🤣 از خدامه شوهر کنم و افکار شوم و مثبت هجدیی که دارمو پیاده کنم 🤣

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید
مجردم ولی خب خانواده عکسایی که می گیرمو به همه ی خاله هم نشون می دن🤦🏻‍♀️😁

اهااااا مجرد یچیزی 

بیشتر تعجبم واسه این بود که فکر کردم متاهلی 😂😂 

من خودم قبل از حمام گاهی آرایش عجیب غریب میکنم😂

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
خیلیا خونه دارن خودشون ، البته به شخصه سلیقه من نیست خونه تنها ولی حتما شوهر نمیخواد

آره ولی من بخاطر اعضای خانواده یکم معذبم نمیتونم راخت راحت اونجوری که دلم میخواد بگردم 

واسه این گفتم 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

وقتی مجرد بودم همش روسری سرم بود حتی با جوراب و روسری میخوابیدم ولی بعد ازدواج به اجباری شوهرم مجبور شدم این ها رو کنار بزارم فقط وقتی خودش هست مجبورم آرایش کنم ولی وقتی تنهام یا پوشیده ام یا اگرم نه فقط یه آستین کوتاه میپرسم بیشتر کمتر نه