2777
2789
عنوان

پسری که بعد کات با شما میره با یه دختر دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 83 پست
کار خوبی کردی ... اونم مثل اکس من اندازه پهن حالیش نبوده پس. اینم تایمی که ما کات بودیم به خواهرش گف ...

نذار وابستگیت غلبه کنه

منم سه سال باهاش بودم خیلی ادم تاکسیکی بود ولی دوسش داشتم خیلی با اینکه دوستام میگفتن چجوری با اینی

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذار وابستگیت غلبه کنهمنم سه سال باهاش بودم خیلی ادم تاکسیکی بود ولی دوسش داشتم خیلی با اینکه دوستام ...

منم وابستگی و علاقم باعث شد صد بار بهش فرصت دوباره بدم

و فقط عمر خودمو حروم کنم . برای هر کی ۲۰ درصد کارا و حرفاشو تعریف میکردم فقط ، قسمم میداد که بلاکش کن

منم وابستگی و علاقم باعث شد صد بار بهش فرصت دوباره بدمو فقط عمر خودمو حروم کنم . برای هر کی ۲۰ درصد ...

منم دقیقا

خیلی بهش فرصت دادم

فکر کن دوبار بهم خیانت کرد🤣

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
خیلی سعی کردم گل کشیدنشو هم ترک بدم ولی دیدم زورم نمیرسه یعنی هر کاری میکرد سعی میکردم جمعش کنم ولی ...

ان شا الله برات خیر باشه اون راه اش انتخاب کرده . شما مسیر نور انتخاب کن کنه جدید افتتاح کن 

🕊
چ خوب توصیف کردی مردی که دوستت داره تلاش میکنه به دستت بیاره نه چرب زبونی کنه که اموراتش بگذره باید ...

بعضی دخترا عقل ندارن اصلا فکر نمیکنن ،نه فکرمیکنن‌نه دقت میکنن به رفتارای پسرای طلبکار و پرنسس و پررو و خودشیفته 

یسریشون هم زنستیزن چون تو خانواده های مردسالار بزرگ‌شدن