2777
2789
عنوان

واقعا دوغ محلی هست چراااااا نوشابه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 31 پست
اب که مایه حیاتهنوشابه هم اخرین بار یادم نیست کی خوردمکلا چند وقته زده شدم

مث منی ،انقد هی نخوردم دیگه نمیتونم بخورم 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

دوغ محلی کثیف تولید میشه😅

ول کن بابا

مگه ما تو کارخونه مواد غذایی ایم که بدونیم چیزایی که میخوریم تو چه شرایطی تولید میشن؟

اینو حداقل میدونی دوغ خالصه، چیز دیگه ای توش نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوشابه میخورم نفسم میگیره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
خواب اوره و گروننننننننننن🥲

نه اتفاقا ارزون تر از دلستر و نوشابه ست 

خیلی خوشمزه تره بنظرم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

منم عاشق دوغ آبعلی ولی میگن برا تنبلی تخمدان مضره منم pcos دارم

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤
خواب اوره و گروننننننننننن🥲

کیلویی ۱۰ تومنه دوغ محلی کجاش گرونه

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

این که نوشابه ها ضرر دارن  درسته

اما نمیشه مقایسه کرد هر کدوم جای خودشو داره

مثلا 

کوبیده نون سنگک و سبزی ریحون با دوغ می چسبه

زشک پلو و قیمه  

زرشک پلو قرمه سبزی  با نوشابه

دلستر هم که همیشه😁

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی