2777
2789

یعنی ذره ای برای بچه ای که خودتون پس انداختید نگران نیستید؟ 

به خدا دیروز رفتم یکی از محله های پایین شهر وحشتناک بود پسر بچه دبستانی سوار موتور بود و هی میومد تو پیاده رو بوق کش میکرد خیلی عصبانی شدم هم پدر مادرش هم خودشو نفرین بدی کردم کلا خیلی از اینا دیدم

پارسال نزدیک مدرسه پسرونه یه دانش اموز یکی از فامیلامونو تو پیاده رو زد و فرار کرد دیگه ام پیداش نکردن اون بیچاره کلی عمل انجام داد و هنوزم نمیتونه درست راه بره🤬🤬🤬🤬 خیلی عصبانیم که انقدررررر به پسرا رو میدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینجا پیشرفت کردن ماشین میدن... پسر همسایمون ۱۳-۱۴ سالشه سوار ماشین بایاش میشه  تو کوچه پس کوچه ها ویراژ میده...مامانشم با افتخار میاد تعریف میکنه که اره بچم پارسال با موتور تصادف کرد دیگه میترسه الان ماشین سوار میشه...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

آمار تصادفات با موتور خیلی زیاد شده بیشترشونم پایین ۲۰ سالشونه واقعا خطرناکه

هرخانواده ای موتور خریده داده دست بچه ش بی عقل ترینه

تو چه میدانی دوستِ من🙃شاید این بهار، درختِ آرزو هایمان جوانه زد...!...✨️🌱️ متاهل

اره چقدرم زیاد شدن

هرجارو نگا میکنی یه پسر بچه با یه موتور هست

یآ رَبّ تَنهآ نَظَرَت بآشَد پآیآنِ رَنج هآیَم:)جانه دلم تو تنها دلیل روی این کره خاکی هستی که بشه فهمید عشق هنوزم وجود داره...؛)دردت به جونم همه جوره هواتو دارم و تا ابد پات وایمیستم🫂💍🌱🌸متعهد و بزودی به امید خدای مهربون،متاهل🧿🍓🤍🌱تا اینجا که خوندی،یه صلوات واسه من و دلیل زنده بودنم بفرست و برو عزیزدلم:)🦋🫂🤍

بیشتر ببینید

اینا همون پدر و مادرهای دهه شصتی هستن که انقد خودشون محدود بودن فکر میکنن با این همه آزادی دادن به بچه و امکانات تام رو براش فراهم کردن دارن بهش لطفا میکنن ولی در واقع داریم میبینیم نتیجه تربیت اشتباهشون رو که رسما فاجعه آفرینی میکنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
موتور و ماشین میندازن زیر پای بچه ۱۲ ۱۳ ساله

بعد یه چیزی میشع واویلا میکنن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

من یه پارک کنار خونمون بود پسرم باارامش میبردم دوچرخه سواری چنان موتور سوارای کم سن سال ریختن داخلش و گاز می‌دادند ک ترجیح دادم نرم چون بشدت نگران میشدم بااون رااندگی بچگانه