2777
2789

چطوری مدرسه موندن بهانه نگرفتن شما چطور خودتون را کنترل کردید چطوری تونستید کنار بیاید 

خدایا امید وتوکلم فقط به خودته🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه راحت بودم چندساعت خونه نیس😂

خودشم والا خیلی همکاری کرد نه بهونه گرفت نه عر زد خیلی راحت موند مدرسه

البته اینکه پیش دبستانی رقت بی تاثیر نیس

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

پیر شدم تا کلاس اولش رو گذروند

چرا؟ مشکل چی بود؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

چند روز اول رو بهونه میگرفت که خسته میشم دلم درد میکنه خوابم میاد دلم برات تنگ میشه و.....ولی خب درس و کار کردن و راه انداختنشون سخته واقعا

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

من اول بودم هیچ ریکشن خاصی نداشتم نه بهانه گرفتم نه گریه کردم خیلیم بزرگ نیستم کلاس یازدهمم

عین خیالم نبود اصن رفتم گلو دادم به معلم اومدم خونه🤣هیچ وفت درک نمی کنم چجوری بچه ها گریه میکنن

املا و مشق هم خودم می‌نوشتم 

Intpهستم

خوب مهد که میرن امادگی پیدا میکنن 

اگه استرس و اضطراب دارن که باید کنترل بشه 

همین الان دوساعت بذار خونه مادربزرگ بمونه تا عادت کنه

مدرسه اگه خوب باشه خیالت راحته من وخواهرم بچه هامون تو دوتا مدرسه دولتی متفاوتن مدرسه دخترمن سخت نمیگیره و راحتن اما مدرسه بچه خواهرم سرهمه چیز گیر میدن و بچه هاش اذیتن حتی جرات ندارن خوراکی بخورن مورد بازخواستن بیشترانجا