2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9468 بازدید | 278 پست

اونقد خوشحالم جاریا و خواهرشوهرا و عروس مون اینقد باشخصیت اند. هر کدوم از خانواده های متفاوت اند ولی اوتقد مودب اند

از بعضی کامنتای اینجا ادم میترسه. بس که خاله زنک و حرف مفت زن اند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پشت سرت میگن،بعد میشی منفور فامیل ،میدونی ما داریم با جمع زندگی میکنیم نمیشه بگیم نظراتشون برامون مه ...

از ترس حرف بقیه یکسره کوزت بشیم مگه خرجمونو میدن والاا هرکسی توانایی نداره مهمونی نگیره کمک خوبه ولی اجبار نیس اونیم که پانمیشه کارش اشتباه نیس والا منم کمک نمیکنم اصلن شایدم پشت سرم میگن ولی درعوض هیچوقتم حرف خبر بری نکردم حاشیه درس نکردم بی حاشیه اومدمو رفتم همه جاولی تصن حرفاشون برام مهم نیس 

کارگر ؟؟الان شما به مادرت یا خواهرت کمک میکنی میشی کارگر ؟مگه کسی که به کسی کمک کنه میشه کارگر؟

داداش اش و شوعرش کمک کنند چی میشه؟

خواهر یا مادرم نه..ولی دعوت بشم خونه خواهرشوهر توقع کار داشته باشه اره حس کارگر دارم

البته خواهرمم اجازه نمیده کار کنم خودمم اجازه نمیدم مهمونم با لباس مهمونی طور بیاد خونه ام بره بایسته پای سینک!

خودت میگی همه چیو میدونی بعد باز معترض هستی؟من کاری ب نسبت تون ندارم ولی مهمون دعوت می کنی انداره تو ...

اولا این زن بچه ش کوچیک مادرشم مریض درک شرایط دارید؟؟

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

ولی یه چیزی بگم ؟هیچیییی تو دنیا بدتر از این نیست که بعد مهمونی فورا خانوما میرن تو آشپزخونه به ظرف شستن 

بابا بذارید مهمون بشینه غذای لامصب هضم بشه ...شکم سنگین توقع ظرف شستن واقعا ظلم بزرگیه 

واقعا کار زشتیه 

دوما شوهرت چرا نرفت کمک مادرت ؟مگه نمیدونست اینهمه غذا پختی و بچه داری کردی ؟مگه شوهرت نقصی چیزی داره که اومده تو رو صدا زده ؟

سوما بله کار زن داداشت هم جالب نبوده کاش کمک میکرد 

خود لندهور لم بده ب زنش بگه کارگر خواهرش بشه؟😐

چرا کارگر ؟ما خونه خواهر خودمون یا دوستمون هم میریم ییه کمکی می‌کنیم

چرا شما اینقدر جبهه گرفتین و دارین فضا رو دوقطبی میکنین

مطمئن باشید چیزی از عروس خانما کم نمیشه بلکه این محبت هست که بین خانواده ها اضافه میشه نمیگیم کلفتی میکیم همکاری بین هم . بالاخره اومدیم جایی مهمانی چون همه دوست هستیم که جمع شدیم 

وای چه جالب

ی تاپیک بود عروس خانم نامزد بود رفته بود مهمونی خونه مادرشوهر چون دوستاش گفته بودن هیچ کاری نکرده بود

بعد یه فامیلا گفته به افتخار این خانم قلیون بیاریم ایشونم گفته بود ما فامیلی از ایناش نیسیم

مادرشوهرم گفته کاش خانوادت یادت داده بودن تو مهمونی کمک کنی بحث میشه ایشون قهر میکنه میره

اینو دیدم یاد این تاپیک افتادم

مقصر داداشته اون باید بگه بهش ک کمکتون کنه.البته باید خودش بفهمه وقتی نمیفهمه داداشت باید بهش بگه اگ ...

شما اشتباه می‌کنی بلانسبت مثل خر کار می‌کنی 

اصلا وظیفه ت نیست ارزش خودتو حفظ کن

اصلا چرا بحث رو عوض کنید ضد زن چیهوقتی کسی دعوتت می‌کنه برات تدارک می‌بینند نمیمیری که تهش یه کمکی ه ...

منم نظرم همینه

فضا دوستانه هست میتونیم با هم همکاری داشته باشیم چرا اینقدر جبهه میگیرن و دوقطبی میکنن

از ترس حرف بقیه یکسره کوزت بشیم مگه خرجمونو میدن والاا هرکسی توانایی نداره مهمونی نگیره کمک خوبه ولی ...

اینکه کسی کمک نکنه دلیلش مهمه من خودم در حد کمک انجام میدم ولی به قول شما کوزت نمیشم در عین حال از  مهمون کوچکترین انتظار کمک ندارم حتی وقتی ماشین نداشتم ظرفا رو کنار میذاشتم و نمیذاشتم کسی ظرف بشوره ولی واقعا رفتار بعضیا هم توهین آمیزه یه نفر تو مهمونی به ما میگفت شما برین سفره رو بندازین من مثل خانوم میشینم واقعا این از بی ادبی بود که اینطور صحبت میکرد