2777
2789
عنوان

اگه دوتابچه داشته باشین و کوچیکه دوسالش باشه و

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 51 پست
اره دقیقا من بخام حساب کنم بیشتر سالهای ازدواجم بارداربودم و اکثرشم استراحت مطلق.بدنی و روحی داغونم

وای، اونروز کلی خندیدم، من کلی روزه قضا دارم، به مامانم میگم عین زنای قدیمی، کلا هر سال باردار بودم.

فکر کن ۹ سال ازدواج کردم، ۴ تا ماه رمضون کامل ، روزه نگرفتم و روزه قضا دارم.

خدا برای کافرشم نخواد، آدم با کلی درد و سختی سقط میکنه، بعد درد از دست دادن بچه بیشتر آدم ناراحت میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای، اونروز کلی خندیدم، من کلی روزه قضا دارم، به مامانم میگم عین زنای قدیمی، کلا هر سال باردار بودم. ...

دقیقا منم همینجور واقعا سخته

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید

من چهل سالمه دوتا دوقلو دوساله دارم اگه بفهمم باردارم با کمال میل نگهش میدارم وعاشقش میشم چون بچه اولم سقط شد البته ناخواسته سقط شد و همیشه دلتنگشم هرچند حالا دوقلوهامو دارم خداروشکر ولی باز جای اونو پرنمیکنن برام 

نظرشمام محترمه

منم دوتا بچه داشتم،فهمیدم باردارم،اصلا باورم نمیشد،قصدسقط داشتم،قرص روهم سفارش دادم آوردن،اما لحظه آخر پشیمون شدم

دخترم الان سه سالشه،خیلی دوسش دارم،حتی بیشتر از خواهر برادرش،دلم نمیاد سرش داد بزنم،

بهشون بگین اگه واسه یکی هدیه ایی رو بفرستی و اون هدیه رونگیره وبهت پس بفرسته چه حالی میشی؟ خبرداری داری هدیه خدارو پس میفرستی !!

من یه سقط قبلا داشتم ناخواسته بود و تقصیری نداشتم الان سالها از اون قضیه میگذره و من با وجود اینکه ب ...

الهی و خدا منگهدار بچه های سالم باشه تا سقط نشن یکی رو میشناسم ۶ تا سقط داشته بیچاره خیلی حالش بده 

الهی و خدا منگهدار بچه های سالم باشه تا سقط نشن یکی رو میشناسم ۶ تا سقط داشته بیچاره خیلی حالش بده

حال مادری که ناخواسته بچه اش سقط میشه  رو کسی نمیتونه واقعا بفهمه انشاءالله هیچ کس تجربه نکنه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....