2777
2789
عنوان

همخوابگاهی عجیبم

951 بازدید | 76 پست

من ترم 3 ام خوابگاهی بعد یکی از همکلاسیام که هم اتاقیم شده این ترم  ازم کوچیکتره سنش و قراره از این به بعد باهام باشه  این رفتارارو داره مثلا از لحاظ اینکه چیزی از همدیگه بخوایم اوکیه ولی یه عادت داره  هیچ چیز درمورد خودش یا خانوادش نمیگه ولی همش سعی میکنه در مورد من و خانوادم بدونه و همیشه سعی میکنه زیر زبونم رو بکشه وقتی بحثی میشه الکی میگه من کاری ندارم ولی واضحه الکی میگه یخ چیز دیگه الان که هوا گرمه برای خرید هفتگی که بش میگم بیا بریم اول میگه میام موقع رفتن میگه حوصله ندارم بعد وقتی میرم زنگ میزنه میگه خریدام رو بگیر 

یه چیز دیگه اول درخواست فالو داد بعد که همدیگه رو فالو کردیم دیدم از لیست فالوراش حذف کرده منو ولی اون منو فالو داره منم ریموش کردم مثلا میخواست از ما باخبر باشه ولی ما از اون چیزی نبینیم

چه رفتاری داشته باشم در ظاهر خوبه ولی جدی حس میکنم خطرناکه

چند سالیه نی نی سایت ام ولی کاربریام ترکیدن

جلوش پشت کسی حرف نزنی اینجور ادما عوضین باهاش دم پر نشو کاری بهش نداشته باش زنگ زد برا خریدا بگو سوا ...

اره قبلا یه جیزی میشد بش میگفتم تا زمانی که فهمیدم خیلی چیزا میدونه ولی نمیگه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره قبلا یه جیزی میشد بش میگفتم تا زمانی که فهمیدم خیلی چیزا میدونه ولی نمیگه

ببین این میره پشت بقیه زیر اب میزنه وقتش برسه باهاش قاطی  نشو سرت تو گوشیت باشه اینجور ادما خلی عوضین کافیه به مشکل بخورین ابروت رو میبرن 

ازش دوری کن .بعدا پشتت حرف میزنه ادمای عوضی هستن

مثلا یه چیزی اون خیلی شوخی های بدی جلوی بقیه با من میکنه ولی امروز داشت از روی جزوه توی گوشی یه چیزیو میگفت گفتم ببینم به نگاهی انداختم با حالت بد گوشی رو آورد تو صورتم گف ببین میخوام ببینم چی میخوای اصلا هنگ کردم فقط جزوه درسی بود

😄 عجب چیزیه منم ترسیدم فکر کنم مشکل روانی دارهحس می کنم کلا چیزی به کسی نمی گه. نه که فقط به تو نگه ...

اره من تحلیل کردم رفتارشو از زیر زبون همه میکشه  ولی خودش لام تا کام حرف نمیزنه وقتی بکی بخواد یه چیز بگه خیلی توجه میکنه