2777
2789
عنوان

اگه دوتابچه داشته باشین و کوچیکه دوسالش باشه و

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 51 پست

بچه ها بابت همه ی انرژی های مثبتتون بی نهایت ازتون ممنونم 🥰تک تک پیامهاتون رو حتما بهش نشون میدم حتما تلنگری براش میشه و انشاءالله این بچه رو نگه میداره

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قطعا سقط نمیکنم تحت هر شرایطی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
بیشتر ببینید

به نظر من نگهش داره،خواست خدا بوده و چهل سالگی سنی نیست.

دوم: یکی از فامیلامون به خاطر مستاجر بودن و شرایط مالی سقط کرد سال بعدش سرطان گرفت تا حالا هزینه ی ده تا بچه رو داده دوا و درمون خودش هم یه عالمه زجر کشید ،خودش میگفت ناشکری کردم خدا قهرش گرفت

من در ۴۱ سالگی، با برنامه و خواسته، دختر دومم رو اوردم.

بارداری تو این سن و سال سخته، ولی من و همسرم خودمون خواستیم و بخاطر داشتنش خدارو شکر میکنیم.

سقط خیلی بد و کلی به بدن مادر هم آسیب میزنه

من بچه دومم تو چهل بدنیا اوردم الان یسالشه ولی واقعا توانایی باز باردار شدنو ندارم وگرنه میاوردم چون هفت تا بارداری داشتم که دوتاش موفق بود

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید
تا جایی که میتونی جلوش رو بگیر

من یه سقط قبلا داشتم ناخواسته بود و تقصیری نداشتم الان سالها از اون قضیه میگذره و من با وجود اینکه بچه هم دارم یاد اون سقط که میفتم همچنان گریه می کنم امیدوارم هیچ مادری مجبور به سقط پاره ی تنش نشه خیلی خیلی وحشتناکه اینو کسانی مثل من که تجربه کردن فقط میفهمن

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ ۖ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ ۚ إِنَّ قَتْلَهُمْ كَانَ خِطْئًا كَبِيرًا

فرزندانتان را از بیم تنگدستی نکشید؛ ما به آنان و شما روزی می دهیم، یقیناً کشتن آنان گناهی بزرگ است

ایه ۳۱ سوره اسرا

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من بچه دومم تو چهل بدنیا اوردم الان یسالشه ولی واقعا توانایی باز باردار شدنو ندارم وگرنه میاوردم چون ...

منم ۵ تا بارداری داشتم، مثل شما دو تا خداروشکر بچه دارم.

اون سه تا سقط و بارداری ناموفقم بیشتر بدنم و سلامتیم رو گرفت

منم ۵ تا بارداری داشتم، مثل شما دو تا خداروشکر بچه دارم.اون سه تا سقط و بارداری ناموفقم بیشتر بدنم و ...

اره دقیقا من بخام حساب کنم بیشتر سالهای ازدواجم بارداربودم و اکثرشم استراحت مطلق.بدنی و روحی داغونم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید