2777
2789
عنوان

همخوابگاهی عجیبم

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 76 پست
چیکار می‌کرد میخوام از اتفاقات نیفتاده پیشگیری کنم

یه چیز کوچیک از  خودش میگفت حالا واقعی ساختگی 

از طرق مقابلش حرف میکشید با زبون مهربونی 

اگه بعدا چیزی بهت میگفت انجام نمیدادی پشتت حرف میزد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا نه عجیبه نه خطرناک تنبله و فضول که خیلیا اینن

نه میفهمم با سیاست پیش میره خیلی ریز و درشت رو سئوال میکنه ولی هیچی در مورد خودش نمیگه مثلا ما وقتی میخواییم از خوابگاه بریم حداقل دوستامون میدونن میریم خونه یا جایی ولی اون این هفته دو 3 روز نبوده بعد اومد پرسید چخبر و این حرفا گفتم رفته بودی خونه گقت مهمونی بودم تمام اما اگه بقیه بودن باید حتی از غذایی که خوردن هم می‌پرسید ازشون

چند سالیه نی نی سایت ام ولی کاربریام ترکیدن

نه میفهمم با سیاست پیش میره خیلی ریز و درشت رو سئوال میکنه ولی هیچی در مورد خودش نمیگه مثلا ما وقتی ...

خب کاری نداره همون چیزا رو بپرس 

توپ تانک فشفشه هرزه باید گم بشه

خب باهاش گرم.نگیر...صمیمی نشو....این چه رفتاری دخترهای ساده دارن....تا یه همخوابگاهی.همکلاسی گیرشون میاد...سریع میخوان طرح رفاقت بریزن...

مشخصه اخلاق روحیاتتون با هم جور نیست...اون خانم هم یکم فضوله...اما از فضولی دیگران پیشگیری میکنه.انگا ر

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
یه چیز کوچیک از خودش میگفت حالا واقعی ساختگی از طرق مقابلش حرف میکشید با زبون مهربونی اگه بعدا چیزی ...

دقیقا همینطوریه مولا هوا گرم بود گفتم بریم خرید گفتن نه گرمه و حوصله نداریم بعد منم نیاز داشتم وسیله توی این گرما رفتم خرید بعد که اومدم تو قیافه بودن همه که چرا به ما نگفتی چیزی نیاز داری بعد حرفاشون یکی بود میدونستم پشتم حرف زدم

چه حوصله ای هم داره می شینه حرف همه رو حفظ می کنه

دقیقا ولی زیاد مانور نمیدادم روش امروز که فهمیدم  ریمووم کرده منم رفتم ریموش کردم اعصابم خورد شد که مگه چی میشه 

حالا پشت سر کسی حرف میزنه یا نه؟

دیروز فک کنم ولی من تا دیدم حرفاشون یکیه نیشخند زدم و قسم خورد که من حرفی نزنم چرا وقتی نپرسیدم قسم خورد واضحه دروغه

خب باهاش گرم.نگیر...صمیمی نشو....این چه رفتاری دخترهای ساده دارن....تا یه همخوابگاهی.همکلاسی گیرشون ...

من چیز زیادی نگفتم و عادت دارم رفتارارو تحلیل میکنم و با هر کسی مثل خودش میشم ولی این برا عجیبه و فهمیده میدونم چجوریه ولی دست نمیکشه حالا من نمیخوام ازش چیزی بدونم ولی اینکه مدام میخواد بدونه یه جوریه 

البته من خیلی چیزا در موردش فهمیدم ریز و درشت رو میشناسم و خودش خبر نداره